Економіка України
Подобається

Платники податків зможуть отримувати електронні довідки про відсутність боргів

24/10/2016
Платники податків зможуть отримувати електронні довідки про відсутність боргів

Протягом тестового режиму платники зможуть отримувати зазначені довідки як в електронній, так і паперовій формах

Великі платники податків з сьогоднішнього дня зможуть в тестовому режимі в своєму Електронному кабінеті отримувати в електронній формі довідки про відсутність податкової заборгованості, повідомляє Державна фіскальна служба. Про це пише УНІАН, передає Корупція Маркет

"Звертаємо увагу великих платників, що з сьогоднішнього дня в Офісі великих платників податків Державної фіскальної служби в тестовому режимі починає працювати електронний сервіс видачі довідок про відсутність заборгованості по податках, зборах, платежах через електронний кабінет платника податків", – йдеться у повідомленні Офісу в мережі Facebook.

Згідно з повідомленням, протягом тестового режиму платники зможуть отримувати зазначені довідки як в електронній, так і паперовій формах.

Як повідомляв УНІАН, великі платники податків України в січні-серпні 2016 року сплатили до держбюджету 137,6 млрд грн податків, що на 29,8% більше результату за аналогічний період минулого року.

У минулому році було прийнято рішення про створення Офісу великих платників податків, в якому обслуговується великий бізнес.
 


                         



Коментарі