Економіка України
Подобається

Що МВФ приховує від України

17/10/2016
Що МВФ приховує від України

Українцям варто злізти із кредитної голки Міжнародного валютного фонду, адже ця організація зовсім не гарантує, що Україна не зможе повторити сумний досвід Греції, а завершиться все тим, що в МВФ скажуть, що помилились з прогнозом, передає Корупція.Маркет.

Таку точку зору висловив автор книги "Як багаті країни стали багатими… і чому бідні країни залишаються бідними" Ерік Райнерт.

"Я думаю, з того, що ви можете зробити – залучити професіоналів, які б розібралися з тим, що сталося цього літа в МВФ, коли вони визнали, що зробили величезну помилку з Грецією (всупереч оптимістичним прогнозам, країна не вийшла на економічне зростання, незважаючи на безпрецедентну міжнародну фінансову допомогу, – ред). Думаю, ви повинні сказати МВФ: "Ви впевнені, що ви не робите ту ж помилку з Україною, яку зробили з Грецією? Ми думаємо, що ви робите! ", – повідомив Райнерт.

За його словами, очікування грошей з-за кордону – абсолютно неправильна стратегія. Країни вирішують свої проблеми у своєму власному виробничому секторі, не створюючи все більше і більше боргів.


                         



Коментарі