Економіка України
Подобається

В Україні запускають виробництво європейських автобусів

06/10/2016
В Україні запускають виробництво європейських автобусів

Підприємство «Богдан Моторс», розташоване в Луцьку, освоїло виробництво автобусів, що мають двигуни класу «Євро-5». На підприємстві запущено виробництво «Богдан А14532», – сучасного приміського автобуса довжиною майже десять метрів, пише Корупція.Маркет.

Цей транспортний засіб може вмістити 70 пасажирів, крім того, в салоні 43 місця для сидіння. На підприємстві пояснили, що новий транспортний засіб повністю відповідає нормам «Євро-5», також автобус будуть випускати на європейських агрегатах. Завод в Луцьку використовує передові технології, і раніше підприємство представляло ще кілька сучасних моделей громадського транспорту, в тому числі шкільний автобус і маршрутне таксі. Крім громадського транспорту, завод в Луцьку також випускає міську техніку, довжина якої становить близько дванадцяти метрів. Нагадаємо, що раніше в Харківській області почався продаж бензину «Євро-5».

Виробництво палива за європейськими стандартами було запущено в середині вересня цього року. Бензин буде реалізуватися через роздрібні мережі «Укргазвидобування». Однак поки продаж здійснюється тільки в двох точках Харкова – на АЗС, розташованих на вулицях Холодногірської і Клочківській.


                         



Коментарі