Технології
Подобається

Vodafone розширив 3G покриття в західній та центральній Україні

04/10/2016
Vodafone розширив 3G покриття в західній та центральній Україні

Ще 100 000 українців зможуть користуватись швидкісним інтернетом Vodafone, повідомляє Корупція.Маркет.

Vodafone розширив 3G покриття у восьми областях України. Швидкісний мобільний інтернет з’явився у населених пунктах Галич, Тустань, Межигірці, Залуква, Болехів, Брошнів-Осада, Вигода, Тлумач і Отинія Івано-Франківської області; Свалява, Нижнє Солотвино, Яноші, Порошково та Клочки Закарпатської області; Шегині Львівської області; Великомихайлівка Дніпропетровської області; Опішня, Міські Млини та Попівка Полтавської області; Ладижинка Черкаської області та Ставище Київської області. Також 3G покриття розширене на Тавричанка Херсонської області.

Тепер ще 100 000 жителів України зможуть, завдяки доступу до швидкісного мобільного інтернету, слухати улюблену музику онлайн, обмінюватися фотографіями та враженнями з відпустки із друзями в соціальних мережах. 3G також дає можливість грати в онлайн ігри, дивитися більше 40 ТВ-каналів з послугою Vodafone TV, передавати потокове відео та багато ін. На додаток до швидкісного мобільного інтернету, 3G абоненти Vodafone і «МТС Україна» можуть користуватися поліпшеною якістю передачі голосу. Vodafone України обслуговує в 3G не тільки інтернет-трафік, але і дзвінки, оскільки використовує для надання 3G послуг все три несучі частоти.

 

Компанія продовжує розширювати покриття – в рамках другого етапу розвитку мережі швидкісного мобільного інтернет стає доступним в невеликих містах і селах, а також в стратегічно важливих населених пунктах країни. До кінця року 3G зв’язком Vodafone зможуть користуватися понад 50% жителів України.


                         



Коментарі