Економіка України
Подобається

Гройсман назвав пріоритетні завдання уряду на 2017 рік

03/10/2016
Гройсман назвав пріоритетні завдання уряду на 2017 рік

Прем'єр анонсував збільшення фінансування ремонту доріг в Україні у 2-2,5 рази, повідомляє Корупція.Маркет.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у своєму зверненні щодо порядку денного уряду на цей тиждень наголосив, що програма будівництва та реконструкції доріг вже дала перші позитивні результати, тому одним із пріоритетів українського уряду на наступний рік стане будівництво та реконструкція дорожного полотна. Про це йдеться у його зверненні на сторінці у Facebook.

Так, Гройсман заявив: "Одним із пріоритетів нашого уряду у 2017 році є будівництво та реконструкція українських доріг. Ми у два-два з половиною рази збільшимо кошти, які будемо направляти на цю справу".

"Ефективне використання цього ресурсу, чіткі пріоритети будівництва та реконструкції доріг дадуть дуже гарний результат для України та українців і підкреслять наші логістичні можливості і, знову ж таки, будуть створювати десятки тисяч робочих місць", – додав Гройсман.

Крім того, прем'єр повідомив, що тільки в цьому році "десятки тисяч робочих місць були створені тільки тому, що ми запровадили таку масштабну кампанію, програму будівництва та реконструкції доріг". 
 


                         



Коментарі