Дизайн
Подобається

Якщо ти побачиш нитку на краватці не поспішай її зрізати. Це дуже важлива деталь!

28/09/2016
Якщо ти побачиш нитку на краватці не поспішай її зрізати. Це дуже важлива деталь!

Напевно ті, хто люблять носити краватки, помічали, що з його зворотного боку можна знайти досить товсту нитку, з  неохайною петлею  назовні. Багато людей  вважають, що це дефект, але насправді це не так! – повідомляє Корупція.Маркет

Чесно кажучи, вперше помітивши таку петельку, я теж подумав, що це заводський брак. Але, коли став зустрічати такі нитки і на інших краватках, зрозумів, що це неспроста.

Виявилося, нитяна петелька — найважливіший елемент краватки і свідчення його високої якості! Справа в тому, що знамениті  виробники цього аксесуара виконують основний шов, який перебуває з зворотного боку і з'єднує праву і ліву половинки краватки, вручну!

2

Більш того, шов виконаний спеціальним чином. Він не зшиває половинки намертво, а зроблений вільно: нитка може легко ковзати всередині. Це необхідно для того, щоб краватка не деформувався під час багаторазового зав'язування.

Навіть якщо вузол невдало пережме шов, краватку можна буде легко вирівняти, потягнувши за нитку! Завдяки їй він залишається гладким.

3

До того ж такий шов набагато довше служить ніж  машинний. Адже він може розтягуватися, а машинний шов після декількох завязувань краватки починає розходитися.


                         



Коментарі