Технології
Подобається

Чорний місяць зійде над Україною 30 жовтня – моторошне явище, яке буває раз на 32 місяці

28/09/2016
Чорний місяць зійде над Україною 30 жовтня – моторошне  явище, яке буває раз на 32 місяці

На цьому тижні жителі західної півкулі зможуть спостерігати рідкісне космічне явище — так званий Чорний місяць. Таке буває лише раз на 32 місяці! – повідомляє Корупція.Маркет

Ми живемо в східній півкулі, але це не означає, що, з точки зору астрології, на нас це явище не вплине. Вплине, і ще як! 

Останній раз Чорна місяць з'являлася більше двох років тому.

Затемнений супутник Землі зійде на небосхил у п'ятницю, через що небо буде темним над більшою частиною Америки і західної частиною Європи.

У Східному півкулі (Європа, Африка, Азія, Австралія) Чорний місяць зійде тільки в кінці жовтня (30 або 31, в залежності від місця); перший молодик жовтня трапиться 1-го числа.

Астрономи відзначають, що у фазі молодика місяць завжди чорний, тож побачити його навряд чи вдасться. Втім, іноді траєкторія руху місяця проходить поруч із Сонцем, викликаючи сонячне затемнення.

Перший молодик цього місяця (1 вересня) вже ознаменувався кільцевим затемненням, коли супутник Землі не затуляє собою Сонце повністю і можна спостерігати світіння у вигляді кільця.

Чорним місяцем називає другий молодик протягом одного місяця (на відміну від другого повного місяця, яке називають Блакитним місяцем).


На думку вчених, Чорний місяць — це зворотна сторона Блакитному місяцю.

Цикл Чорний місяць складає 9 років. В цей час відбуваються визначальні події. Багато прихильників  містики й астрології вірять, що Чорний  місяць віщує біди, але це не цілком так.

Кожні 13,5 місяця ми тримаємо іспит на вміння контролювати свої інстинкти і пристрасті.


Зло — особлива субстанція, яка має власну програму для підживлення життєвих сил. Це гординя, злість, заздрість, ревнощі, жадібність, цинізм тощо.

Намагайтеся вивести її з ладу, нейтралізувати добром і любов'ю!

Якщо використовувати відкриті вам можливості, вам вдасться досягти миролюбності і розуміння.

Ви відчуєте ясність і знайдете нові надії в житті, які будуть вести вас вперед — і наново збуджуватимуть до подальших можливостей.

Деяких чекає помітний сплеск творчості. 

Вони будуть натхненні енергетичними змінами навколо і отримають можливість підключитися до енергії несвідомого, щоб використовувати її в своїх інтересах.

Якщо ви застрягли на місці або загрузли в проблемах, енергія Чорного місяця допоможе вам перемогти свої страхи і все те, що вас стримує. 

Це ідеальний час, щоб вирішувати свої проблеми і питання, тому що тільки другий молодик здатен наділяти нас такою ясністю.

В цілому, енергетичний зсув Чорного місяця буде позитивним. Не робіть різких рухів, і це допоможе вам знайти в житті баланс і розуміння.

Поділіться цим пророцтвом з тими, кому це важливо!


                         



Коментарі