Технології
Подобається

iPhone SE обійшов iPhone 7 за важливим показником!

11/09/2016
iPhone SE обійшов iPhone 7 за важливим показником!

На презентації нових продуктів Apple 7 вересня віце-президент компанії Філ Шиллер окремо відзначив час автономної роботи iPhone 7 і, зокрема, iPhone 7 Plus, повідомляє Корупція.Маркет. Але чи такий хороший акумулятор «сімки» в порівнянні … з iPhone SE?

Оскільки ніхто ще не встиг протестувати нові смартфони, так як їх ще немає у вільному продажі, звернемося до дослідження, яке розміщує сама Apple на сторінці зі специфікаціями iPhone.

За даними компанії, iPhone SE може пропрацювати 12 годині на 3G, 13 годин на LTE або Wi-Fi. Або 50 годин в режимі відтворення аудіо. iPhone SE iPhone 7 також працює 12 годині на 3G, а ось на LTE на одну годину менше – ті ж 12 годин. У режимі прослуховування музики час автономної роботи зовсім на 10 годин менше, ніж у iPhone SE.

«Королем» автономної роботи iPhone, безумовно, є iPhone 7 Plus. 21 годину роботи при розмові по 3G, 16 днів в режимі очікування, 13 годин на LTE або 3G, 60 годин при прослуховуванні музики.

Ймовірно, показники iPhone SE виявилися вищими за рахунок меншого розміру екрану, адже ємність акумулятора смартфона становить всього 1624 мАг, тоді як у того ж iPhone 6s – 1715 мАг.


                         



Коментарі