Економіка України
Подобається

«Нова пошта» змінює тарифи і вводить мінімальні вагові діапазони

05/09/2016
«Нова пошта» змінює тарифи і вводить мінімальні вагові діапазони

З 1 вересня поточного року у компанії «Нова пошта» почали діяти нові тарифи на доставку посилок по місту і в межах України, повідомляє Корупція.Маркет

Компанія обіцяє зниження цін на доставку, в тому числі кур'єрську, по місту до 25-30%, а також вводить нові вагові діапазони як для приватних, так і для бізнес-клієнтів. Разом з тим компанія трохи підвищила вартість доставки на старі вагові діапазони.

За рахунок введення нових вагових діапазонів «Нова пошта» знизить мінімальні тарифи на доставку. Так, відправлення вагою до 100 г з вересня буде коштувати 18 грн в межах міста або 25 грн по Україні. Раніше ціна стартувала від 30 грн за вагу до 1 кг. Разом з тим вартість відправлення посилки вагою від 1 кг по Україні підвищать на 5 грн.

 

Вартість доставки документів (паперів, які поміщаються в конверт формату А4) також зміниться: тепер вона стартує від 16 грн по місту і 20 грн по Україні. Мінімальний тариф на адресну доставку документів складе 30 грн (раніше – 35 грн). Як пояснили в компанії, мінімальні вагові діапазони і прайс доставки по місту вирішили впровадити тому, що саме такі види доставки найбільш популярні серед українців.

З 1 вересня набуває чинності новий тариф на доставку в межах міста і передмістя для мільйонників – Києва, Одеси, Львова, Дніпра і Харкова. Відправка по місту і передмістю буде коштувати в середньому на 25-30% менше, обіцяють в «Новій пошті». Більш того, раніше цей тариф був доступний тільки для інтернет-магазинів у великих містах, а тепер ним зможуть скористатися всі – як приватні клієнти, так і великі корпоративні клієнти для доставки всіх видів відправлень.

Для бізнес-клієнтів «Нова пошта» також впроваджує нові ціни і вагові діапазони. З 1 вересня скасовуються попередні вагові діапазони для вантажів понад 30 кг. Тарифікація відправлень вагою від 30 кг тепер буде здійснюватися за кожний наступний кілограм (раніше вантажі тарифікувались починаючи від 50 до 75 кг, від 75 до 100 і т.д.).

Змінюється також порядок розрахунку вартості доставки палетованих вантажів. Відтепер тариф буде формуватися на основі ваги і площі основи палети наступним чином:

 

 Актуальні прайс-листи будуть опубліковані 1 вересня на сайті «Нова пошта».


                         



Коментарі