Технології
Подобається

Якщо ви побачите пакет з водою над дверима у сусідів, ось що це означає!

06/07/2016
Якщо ви побачите пакет з водою над дверима у сусідів, ось що це означає!

Хто не любить проводити час влітку з сім'єю за пікніком або шашликами? Особливо це актуально для тих, хто живе у власному будинку. Єдина обставина, яка може безнадійно зіпсувати відпочинок – мошкара і мухи. На додаток до літньої спеки вони стають просто нестерпними. Передає Корупція.Маркет

Однак рішення все-таки є! І ми детально розповімо, як втілити в життя своїми руками.

Вам знадобиться:


  • пакетик-зіпер (наприклад такий, як для бутербродів);

  • сік лимона;

  • сіль;

  • дрібні блискучі монетки;

  • вода.

Змішайте 2 ½ чашки води з лимонним соком і сіллю. Кладіть інгредієнти на око, але не скупіться! На цей рецепт може піти близько половинки лимона. Перелийте цю рідину в пакет: дуже важливо, щоб він був герметичним. Перед тим, як закрити застібку на пакеті, не забудьте туди кинути кілька монеток. Усе! Пристрій від мух готовий. Залишилося тільки прикріпити чудо-девайс до одвірка зовні, наприклад, за допомогою цвяхів або канцелярських кнопок.

Природно, вам хочеться дізнатися, чому це працює. Насправді, ніякої магії, тільки наука. Виявляється, у мухи зір влаштований так, що на відміну від людей вони не можуть дозувати кількість світла, що потрапляє в очі. По суті монетки, як маленькі дзеркальця, відбивають світло, і мухи просто не можуть сфокусуватися. Тобто сонце зробить все за вас! Якщо дуже хочеться подвоїти ефективність методу, розташуйте пакетики з монетками безпосередньо поблизу місця пікніка, і тоді мухам не залишиться і шансу зіпсувати вам день!
 


                         



Коментарі