Технології
Подобається

Facebook. Дізнаємося, хто заходив на сторінку

12/06/2016
Facebook. Дізнаємося, хто заходив на сторінку

Офіційно соціальна мережа Facebook не надає інформацію про те, хто заходив на вашу сторінку. Тому досить важко дізнатися, хто скільки разів відвідував сторінку. Але є так звані «непрямі» шляхи . Передає Корупція.Маркет

Дивимося хто заходив
Про відвідуваність сторінки можна дізнатися лише непрямим шляхом. Справа є іконка під назвою «Ви можете їх знати». У ній можна побачити, хто недавно заходив на вашу сторінку. Однак статистику вона не показує: скільки разів людина заходила, і в який день ви дізнатися не зможете (та й якщо забігти наперед – це взагалі неможливо).

vy

Список людей заходили на вашу сторінку

Також є кнопка «Подивитися всіх», клікнувши по ній можна побачити список гостей в Facebook. Але і вона достовірної інформації не дасть. Якщо заходити на свою сторінку в facebook кожен день, то можна обчислити, хто відвідував. Наприклад, вчора відвідин не було, а сьогодні кілька людей зайшли на вашу сторінку.

Перегляд людей, що заходили

Важливо! Інтернет просто кишить різними повідомленнями про різні програми, які нібито можуть показати повну статистику відвідування вашої сторінки. Однак під виглядом цих програм шахраї поширюють вірус. Або пропонують перейти на сайти, де вони зможуть вкрасти у користувача його особисті дані.
Якщо немає бажання, щоб профіль був видний стороннім людям, його можна приховати. Для цього:

Поруч з кнопкою «Подивитися журнал дій» є три точки. Натискаємо їх.
У випадаючому меню натискаємо на посилання "Налаштування хроніки» .

1
Переходимо у вкладку Конфіденційність. Тут ви зможете поміняти деякі налаштування, які допоможуть вам зберегти особисті данні.

2
Тепер змінюємо коло осіб, яким буде доступний ваш аккаунт.
Обман Google Chrome
На деяких сайтах пропонується встановити цей браузер. Потім подивитися початкову сторінку. Після цього нібито ви побачите список гостей, які відвідали сторінку. Однак адміністратори соціальної мережі Facebook попереджають, що до реальних відвідувачам цей список не має ніякого відношення.

При цьому творці Facebook і оголосили, що в подальшому не планується введення цієї бажаної функції. Так, як дана соціальна мережа в першу чергу гарантує конфіденційність і недоступність ваших «переміщень» в її просторах.

"Близькі друзі"
Є ще один спосіб дізнатися, хто з ваших друзів найчастіше переглядає вашу сторінку. Так, він, також як і інші не дасть точну інформацію. Але ви дізнаєтеся хоч щось.

В основному меню клацаєте кнопку Друзі

3
З'явиться список друзів. Найперші в цьому списку і будуть ті, які найчастіше бувають на вашій страніце. Друзі часто заходять на сторінку
Хто, коли і скільки разів відвідував вашу сторінку можна лише здогадуватися. Не встановлюйте проги, патчі, утиліти, які вам обіцяють вирішити цю проблему. Цим ви не лише збережете свої дані, але й забезпечите свій комп'ютер від вірусів.

Сподіваюся, я зміг показати вам наскільки безпечний Facebook. Ваш профіль закритий для інших настільки, наскільки це можливо. Сподіваюся, ви знайшли для себе щось нове в цій статті. Всім приємного дня!
 


                         



Коментарі