Економіка світу
Подобається

Чим ніколи не діляться розумні жінки: 10 пунктів

23/05/2016
Чим ніколи не діляться розумні жінки: 10 пунктів

Язик мій ворог мій. Ох, як правдива ця приказка, особливо часто про прекрасну стать. Про людину можна вірно судити, тільки поговоривши з ним. І про жінку в тому числі. Розумна жінка відрізняється не тим, що володіє темою квантової механіки або котирувань на біржі, а тим, що знає де, як і що говорити. Передає Корупція.Маркет

fullsize

1. Комплекси з приводу своєї зовнішності

Будь-яка жінка буде не до кінця задоволена собою, будь вона хоч писана красуня. Різниця між розумною і дурною дівчиною в тому, що перша ніколи не стане це обговорювати з ким-небудь крім близьких людей. Вона взагалі постарається акцентувати увагу на перевагах, а не мусолити недоліки.


2. Деталі відносин

Це особисте. І розумна дівчина розуміє це. Ваші перипетії, сварки, інтимні подробиці та інше – надбання вас двох. Так що не варто, як то кажуть, виносити сміття з хати. Тим паче, що ваші друзі запам'ятають не все, а негатив. Навіщо псувати репутацію і собі, і коханому?

3. Дурні вчинки

Ну, наприклад, коли ви випили і почали телефонувати йому. Або без запрошення приїхали туди, де вас не чекають, і влаштували скандал. Сторінки, які варто забути і про які не можна згадувати. Ви можете це переосмислити і зробити висновки, а в очах знайомих будете виглядати неврівноваженою ідіоткою.

4. Бекграунд

Чого ніколи не розповість розумна жінка, так це кількість своїх коханців. Звичайно, всі ми дорослі люди, і всі ми все розуміємо. Але це особисте.


5. Шпигунство

Окей, ви ревнуєте. Або закохалися. І постійно сидите в соцмережі або регулярно моніторите його сторінку. Але яким би вам хвилюючим це не здавалося, цим не варто пишатися.

6. Що ви можете зробити щось краще

Якщо ваша колега недостатньо добре готує, або сестра не вміє так здорово клеїти шпалери, це не привід пускатися в моралізаторство і розповідати, який ви ас в тій чи іншій справі. Повчайте краще ваших паучат! З закритим ротом ви будете виглядати більш благородно.

7. Переживання про колишнього

Тут все залежить від аудиторії. Подругам це розповісти можна – нічого "такого" в цьому немає. Але свому новому хлопцю, прихильнику, чоловікові знати про це не треба. Це – табу.


8. Доходи-витрати

Гроші не обговорюють, їх заробляють. Це не комільфо, тим більше що у кожного свій фінансовий і соціальний статус. І необережним розмовою можна легко викликати заздрість, злість або невпевненість у інших людей.

9. Його сім'я і друзі

Розумна дівчина не стане висловлювати своє "фе" на цей рахунок. Винятком є ​​ситуації, які вам якось загрожують. А решта – плітки, які можуть тільки погіршити ваші відносини. Не перевіряйте їх на міцність таким чином.

10. Чужі секрети

Це лише ознака того, що вам не можна довіряти.


                         



Коментарі