Дизайн
Подобається

Цьому будинку вже понад 300 років, але тільки поглянь, як він облаштований всередині!

10/05/2016
Цьому будинку вже понад 300 років, але тільки поглянь, як він облаштований всередині!

1

Які асоціації можуть прийти в голову при згадці будинку з 300-річною історією? В першу чергу уява малює похмуру хижку, врослу від часу на землю, яка придатна тільки для використання в якості історичної декорації. Але виявилося, що такий будиночок можна перетворити на житло мрії!



Цей будинок на північному узбережжі Корнуолла у Великобританії був зведений в далекому 1680 році. Про його поважний вік свідчать товсті кам'яні стіни, маленькі віконця і низькі стелі. І хоча зовні будова здається непривітною і навіть суворою, її інтер'єр зачаровує своєю вишуканою романтичністю в стилі ретро.

Старовинний будинок був викуплений молодою подружньою парою, яка повністю змінила його всередині, залишивши недоторканою історичну зовнішність.

Оскільки вікна в будинку досить маленькі за сучасними мірками, то інтер'єр було вирішено оформити в білих тонах. Так кімнати здаються набагато світліше. Крім того, білий колір створює відчуття простору. Так що низька стеля не «тисне» на голову.

У вітальні зберегли старовинний камін практично в його первозданному вигляді. Правда, зараз він швидше служить декорацією. Адже в цілях пожежної безпеки в нього вбудована сучасна начинка з вогнетривкої скляними дверцятами.Крім каміна, історичну атмосферу у вітальні підтримує старовинна скриня, яка грає роль столика.

Якщо вітальня ще зберегла в собі дух багатовікової історії, то в кухні панує сучасний лад. Вона обладнана всім необхідним для приготування їжі. Влітку обідати можна на відкритому повітрі у внутрішньому дворику. Сюди можна вийти прямо з кухні. Внутрішній дворик з усіх боків обгороджений стіною, так що ніхто не зможе перешкодити відпочинку Особливо приємно пити чай або каву на свіжому повітрі. А невеликий дощик можна перечекати в дерев'яній альтанці.

Зараз цей будинок здається в оренду, і будь-який бажаючий може оселитися в ньому на вихідні. Він став справжньою родзинкою Корнуолл і привертає до себе безліч туристів.

 


                         



Коментарі