Дизайн
Подобається

7 ідей весняного оновлення квартири (ФОТО)

10/05/2016
7 ідей весняного оновлення квартири (ФОТО)

Весна вже вступила в свої права, і сонце готове зігрівати наші затишні будинки. Але чи готові вони впустити в себе весну? Якщо ви, гуляючи по вулиці, кричите від весняного настрою, а вдома зовсім не відчуваєте припливу сил, вам пора освіжити ваше гніздечко.
7 простих, але дуже натхненних ідей для весняного оновлення будинку.

 

Prev

 

Дайте квартирі повітря

Почніть оновлення з чистоти. Влаштуйте вологе прибирання, гарненько провітріть всі кімнати в будинку, вимийте вікна. Безжально розпрощайтеся із мотлохом: ганчірки, макулатура, старі іграшки заважають будинку вільно дихати. Переберіть всі свої завали в коморах і ящиках: по-перше, приємно проведете час, а по-друге, самі відчуєте, наскільки легше стало дихати в квартирі.

Кольори задають настрій

Зміна кольорової палітри дивовижно змінює настрій в будинку. Для весняного декору варто обирати теплі, свіжі, ранкові тони – жовтий, зелений, бірюзовий, м'ятний. І зовсім не обов'язково вибирати колір «вирви око» – розбавивши інтер'єр ніжними відтінками, ви побачите, як чарівно перевтілилася квартира.

Ми не говоримо про глобальні зміни типу переклеювання шпалер або зміни меблів. Настрій задають зовсім не шпалери, а як раз такі дрібниці, як фіранки на кухні, ваза з квітами і декоративні подушки. Оновіть текстиль – і будинок по-справжньому перетвориться.

Нехай будинок розквітає

Засадити квартиру квітами в горщиках. Вони зовсім не дорогі, особливо на ринках, а як радують око. Альтернативний варіант – ставте квіти у вази. Живі квіти приносять реальну користь енергетиці та екології будинку: в квартирі з квітами завжди величезна кількість свіжості і натхнення.

До речі, існує безліч цікавих горщиків для квітів – і підвісні, і ажурні, і у вигляді половинок кокоса. Одними квітами можна перетворити простір до невпізнання.

Весна квітне на стінах

Для сміливих і талановитих є фарби, якими завжди можна здорово розфарбувати нудні однотонні стіни. Інший, більш спокійний варіант – вінілові інтер'єрні наклейки, які можна купити або замовити в інтернет-магазині. Варіанти малюнків множаться з кожним днем ​​- ви можете посадити на стіну прекрасні квіти, силуети птахів, пишне дерево і все що завгодно. І, нарешті, що може бути прекрасніше колажу з улюблених фотографій над столом?

Сніданок в саду

Безпрограшний спосіб прикликати весну в житло – сніданок в саду, не виходячи з дому. Плетені стільці, сільська скатертина, висока ваза з квітами в центрі столу – що може бути краще для створення атмосфери дачного спокою? Відкрийте вікна, заваріть трав'яний чай, уповільнюйте свій ритм – готово! Весна вже в вашому домі і в вас самих.

Не забувайте про посуд

Розбавте нудні однотонні тарілки яскравими колірними акцентами: порадуйте себе кухлем з кольоровим принтом, яскраво-зеленою салатницею, келихами з різнокольоровими ніжками. Ви здивуєтеся, як легко посуд задасть весняний настрій!

Економічні зміни

До речі, якщо ви думаєте, що декор квартири обійдеться в цілий статок, то ви зовсім не праві. Справжні знахідки для будинку можуть виявитися прямо у вас під носом – в сусідньому магазині без назви, в старій скрині на антресолі, у бабусі, яка торгує плетеними шкарпетками.

Крім того, всім відомі великі мережеві магазини пропонують безліч якісних і недорогих знахідок для вашого інтер'єру. Найцікавіші речі часто виявляються прямо у нас під носом. Головне – вчасно помітити! Пам'ятайте: хто шукає, той завжди знайде.

Весна – саме час для перетворення, оновлення і свіжості. Так давайте допоможемо нашим квартирам оновитися разом з нами! Запевняємо – вам сподобається!

1 2 4 5 6 7


                         



Коментарі