Технології
Подобається

Освітлити шкіру в області пахв і зоні бікіні можна всього за 1 раз

09/04/2016
Освітлити шкіру в області пахв і зоні бікіні можна всього за 1 раз

Ця проблема є у багатьох, а ось шляхи її вирішення знають одиниці. Пора виправити ситуацію, і допоможе в цьому ці натуральні перевірені засоби! Передає Корупція.Маркет

Якщо у вас шкіра в області пахв і зоні бікіні темніша, ніж на інших ділянках тіла, ви повинні знати не тільки чому так відбувається, але і як з цим боротися. Причин такого явища може бути кілька: регулярна депіляція волосся за допомогою косметичних засобів, надмірне потовиділення або ж це результат гоління, застосування спиртовмісних дезодорантів, зловживання алкоголем або ж погана вентиляція під пахвами і синтетична білизна.

 

RemedyStep

 

Що робити, якщо шкіра вже змінила свій колір?

В цьому випадку допомогти може один із таких способів:

1. Змішуємо харчову соду з водою в пропорції 2: 1. Наносимо скраб тонким шаром на область пахв, злегка втираючи в шкіру. Залишаємо до повного висихання, після чого змиваємо водою. Важливо, щоб пахви після такої процедури залишалися сухими. Використовувати цей метод потрібно 1 раз в 7 днів.

2. Натираємо на дрібній тертці сиру картоплю, вичавлюємо сік, фільтруємо його через кілька шарів марлі. Наносимо на потемнілі ділянки зони бікіні, і очікуємо 20 хвилин, поки сік повністю вбереться, а шкіра стане сухою. Змиваємо водою.

3. Цей метод більш тривалий. Його потрібно повторювати щодня протягом тижня. Беремо кокосове масло, втираємо його в шкіру пахв або зону бікіні, потім змиваємо обов'язково теплою водою.

4. Сік лимона також швидко усуває темні плями. Натерши пахви половинкою лимона, можна отримати приголомшливий відбілюючий ефект.

Пам'ятайте, потемнілі пахви і зона бікіні можуть бути також ознакою інсулінорезистентності, ожиріння або гормональних порушень, прийому окремої групи лікарських препаратів і навіть онкозахворювання. Якщо зазначені методи не дали бажаного результату, зверніться до лікаря, пройдіть обстеження – це ніколи не зайве, переконатися, що все в порядку.


                         



Коментарі