Махінації
Подобається

Топ-7 звичних речей, за які можна сісти у в’язницю (ФОТО)

08/04/2016
Топ-7 звичних речей, за які можна сісти у в’язницю (ФОТО)

У це важко повірити, але багато звичайних речей, які Ви робите – можуть бути  нелегальними. Не вірите нам? Тоді ознайомтеся з цим списком! Отже, незаконно:

7. Робити ставку більше ніж $ 2 000 на пабі.

a1

Тільки уявіть: Ви з друзями в барі, дивитися футбольний матч, в якому улюблена команда грає проти давнього опонента. «Наші», здається, виграють, і Ви, в пориві радості, робите ставку на результати матчу, яка перевищує позначку в $ 2 000

Вітаємо! Ви тільки що порушили закон, за що Вас можуть засудити на 10 років тюремного ув'язнення. Така сумна історія насправді сталася в 2005 році, коли американець Сал Кулосі зробив ставку в барі більше зазначеної суми і поліцейський помітив це. На наступний день в його квартиру увірвався загін спецназу і, в результаті плутанини, один поліцейський вистрілив Кулосі прямо в серце.

6. Приєднуватися до незахищеної мережі Wi-Fi.

illegal-ppcorn-2

Приєднуватися до будь-якої бездротової мережі, дозволу на користування якою у Вас немає, незаконно. Так-так. Навіть, якщо мережа на захищена паролем, Ви ризикуєте потрапити до в'язниці як мінімум на 2 роки. Беручи до уваги той факт, що більшість сучасних смартфонів автоматично підключаються до відкритих мереж Wi-Fi, ми все, самі того не знаючи, порушуємо цей закон.

5. Використовувати фейкового ім'я в якості логіна в інтернеті.

illegal-ppcorn-3

Наступного разу, коли Ви вирішите створити онлайн-профіль на закордонному сайті в мережі і використовувати логін типу "CherepashkaBoo89", Ви порушуєте закон. Згідно з постановою «Акту про комп'ютерну безпеку» конгресу США підроблення своєї особистості онлайн карається від 5 до 20 років тюремного ув'язнення.

4. Писати книги, в яких багато графіки.

illegal-ppcorn-4

У деяких американських штатах написання книг, в яких багато хвилюючих і графічних сцен, вважається незаконним. Не важливо, опублікуєте Ви свій матеріал чи ні, так як сам факт написання гарантує Вам штраф в $ 1 500 і до 30-ти днів ув'язнення Добре хоч, що Стефані Майєр написала свою сагу «Сутінки» не в одному з таких штатів. Ну, а якби Е.Л.Джеймс була спіймана за роботою над «50 відтінків сірого», то світ би ніколи не дізнався, що сталося зі скромнягою Анастейшею Стіл.

3. Напиватися в барі у Великобританії і США.

illegal-ppcorn-5

Туристам, які полюбляють випити, краще не вирушати в Британію і на Аляску, так як це може закінчитися не тільки похміллям, а й судом. Закон, що забороняє це, визначає стан сп'яніння як «втрату стійкості і самоконтролю», що супроводжується «скляним поглядом» і «нетвердою ходою».

2. Співати «З Днем Народження» на публіці.

illegal-ppcorn-6

Цей закон кожен з нас порушив хоча б раз в житті. Виявляється, пісня «З Днем Народження» захищена авторськими правами! У 1988 році компанія Warner Chappell Music викупила авторські права на цю пісню за 25 мільйонів доларів, в наслідок чого кожна людина, який вирішив привітати когось з днем ​​народження і заспівавши цю пісню на публіці , повинен платити значні відрахування лейблу.

1. Носити з собою перманентний маркер в США.

illegal-ppcorn-7

Американським дітям молодше 18-ти років, що носять з собою перманентний маркер або балончик з фарбою не пощастило, так як це нелегально в більшості штатів. В одній зі шкіл Оклахома Сіті в 2010 році відбувся арешт тринадцятирічного хлопчика, який на уроці користувався маркером. На нього доповіла сама вчителька, яку сліди фломастера на парті "довели дл сказу".


                         



Коментарі