Дизайн
Подобається

Цей бездомий сам побудував будинок всього за 2000 доларів. А виглядає він на мільйон! (ФОТО)

18/03/2016
Цей бездомий сам побудував будинок всього за 2000 доларів. А виглядає він на мільйон! (ФОТО)

Життя Олександра Ламара була сите і забезпечене, але через серйозну хворобу і розлучення він втратив все. Ну, майже все, крім житлового фургона і маленької ділянки землі, яка дістався йому у спадок. Цілих 2 роки він жив в автомобілі і непосильно працював, щоб здійснити свою мрію: побудувати будинок без всяких кредитів і іпотечних застав. Передає Корупція.Маркет


Олександр накопичив 2000 доларів і побудував власний будинок таких розмірів, які були допустимі без дозволу на будівництво. Мене дійсно вразив результат: те, що він побудував, використовуючи настільки незначний бюджет, не може не вражати. Вийшла хатинка з двома поверхами та терасою, яка вкриє його в будь-яку погоду.

 

Як побудувати бюджетний будинок

Олександр заклав фундамент з бетонними стопами і дерев'яними рамами. Цей будинок немов «пливе» по поверхні.
 

Далі – каркас з планок з пластикової ущільненої ізоляцією.
 

Після цього підлогу вкрили спеціальними плитами, якими також покрили каркасні стіни.
 

Під зовнішньою обшивкою стін – руберойд або будь-який інший ізоляційний матеріал.
 

Підлога другого поверху – такої ж конструкції, що й підлога першого (з використанням ДСП).
 

Спорудження даху. Ось тут Ламару і знадобилася допомога майстрів.
 

З установкою дверей і вікон ця хатинка повільно знаходить форму справжнього дому.

Дах теж покрили ДСП. І врешті-решт теж щільно покрили теплоізоляцією. Поверх усього цього ще і покрівельні відходи постелили.
 

Просто вражає, як в цій маленькій хатинці все гармоніює. Всього 18 квадратних метрів – і повний комплект! Ще й вода з колодязя.
 

Спальня – на верхньому поверсі. 

Ламар до фасаду будинку прилаштував ще терасу для себе коханого і своїх 2 собак. Спостерігати захід сонця з такою тераси – одне задоволення.
 

Тут навіть є свій город. Над терасою розташована система сонячних батарей. Вся електрику в будинку – від енергії сонця і вітру.
 
Олександр Ламар задоволений своїм маленьким незалежним світом. Тим часом, його ідеї полюбилися публіці. Зараз він спілкується з усіма за допомогою своїх книг – в них ти зможеш знайти інформацію про цей та інші проекти. Але навіть якщо у тебе є квартира, його ідеї можуть бути дуже корисним стимулом.

1 2 3

 

dfkj

5 6 7 8 9 10 11 12


                         



Коментарі