Технології
Подобається

У Данії відкрився перший супермаркет із продажу продуктів з вичерпаним терміном реалізації (6 фото)

03/03/2016
У Данії відкрився перший супермаркет із продажу продуктів з вичерпаним терміном реалізації (6 фото)

Харчові відходи є серйозною проблемою в усьому світі. У спробі скоротити їх кількість, в Копенгагені відкрився перший супермаркет, де продаються продукти, які інші магазини збираються повернути виробникові або утилізувати.
1.

a
2.
Полки унікального магазину WeFood заповнені косметикою, побутовими виробами та харчовими продуктами зі значно зниженими роздрібними цінами – уцінка досягає від 30 до 50 відсотків.

b
3.
Всі доступні товари абсолютно безпечні для вживання, адже найчастіше від них відмовляються через наближення кінцевого терміну реалізації, неправильне маркування або пошкодженої упаковки.

c
4.
Супермаркет відкрила датська некомерційна організація Fødevarebanken і релігійна благодійна організація DanChurchAid, яка бореться з бідністю і голодом.

d
5.
За словами представника DanChurchAid, доходи, отримані від магазину WeFood, підуть на роботу організації в країнах, що розвиваються.

e

6.

З самого моменту свого відкриття, магазин користується величезною популярністю, привносячи свій внесок з неймовірною кількістю харчових відходів в Данії, щорічна вага яких досягає 700 тисяч тонн.

f


                         



Коментарі