Дизайн
Подобається

Як вижити в квартирі на 8,4 кв.метрів? (ФОТО)

27/02/2016
Як вижити в квартирі на 8,4 кв.метрів? (ФОТО)

Коли ви знімаєте квартиру в центрі Нью-Йорка, орендна плата залежить виключно від того, де вона знаходиться. Взагалі в цьому місті розташування вирішує дуже багато. Феліс Коен, наприклад, живе в парі кроків від Центрального Парку, Лінкольн-центру і ресторанних вуличок. Але щоб жити в такому місці і платити лише $ 700 в місяць, потрібно чимось жертвувати, вірно?

Її квартира за розмірами не більше дитячої кімнати скромних розмірів. Всього 8,4 кв. метра. І в цій навіть не студії, а мікростудіі Феліс примудряється жити повноцінним життям. На щастя, професія жінки пов'язана з логістикою, тому свою квартиру вона організувала так, що для життя вистачає всього.

aaaaacvnhk

 

Тут на рахунку кожен сантиметр, який використаний з розумом! Спальня зроблена по типу горища, на який потрібно підніматися по сходах. Спочатку жінка боялася, що впаде, але коли зробила перегородку для ліжка, все встало на свої місця.

a

Її квартира дуже вузька і довга, тому Феліс вирішила задіяти простір нагорі. Благо, стелі дозволяють. Там розмістилася зона зберігання.

b

А нижче – робоче місце, де вона пише свою книгу і малює.

c

 

За невеликою полотняною шторкою жінка сховала цілу гардеробну, про існування якої здогадуєшся в останню чергу.

d

 

Незважаючи на те, що кухня в цій квартирці не передбачена, міс Коен відвоювала простір і для неї. У цьому чимало допоміг міні-холодильник, де зберігається запас продуктів, і невеликі тумбочки. Наявність пароварки забезпечує господині гарячі страви, а тостера – будерброди.

e

 

Але найцікавіше, що ванна в цьому будинку нехай і вузька, але окрема, і, за словами самої Феліс, досить простора: "Може бути, потрібно і призвичаїтися, щоб залазити і вилазити з душу, але це цілком реально".

f


В кінці-кінців, варто подумати – якщо ти прокидаєшся вранці і бачиш у вікні знаменитий пейзаж Нью-Йорка, то, може бути, це не дуже велика ціна?


                         



Коментарі