Технології
Подобається

Хитрощі аеропорту, про які не здогадувались навіть найзавзятіші мандрівники

01/02/2016
Хитрощі аеропорту, про які не здогадувались навіть найзавзятіші мандрівники

12 корисних порад.

p_80932_1_gallerybig

1. Якщо Ви скористаєтеся одним з таких автоматизованих кіосків, як Global Entry, то Вам не доведеться проходити паспортний контроль і стояти в довгих чергах


1


2. Літайте нічними рейсами, так заощадите час, гроші і уникнете великого скупчення людей


2


3. Вам дозволено проносити на борт літака свій алкоголь, якщо його обсяг не перевищує 100 мл і поміщається в пакет на застібці розміром 20 x 20 см


3


4. Черга праворуч завжди довше – більшість людей правші і повертають направо. Виберіть чергу ліворуч, і Ви побачите – там менше народу.


4


5. Завжди майте при собі порожню пластикову пляшку. Продукти харчування й напої коштують дорого в аеропорту, але Ви завжди зможете безкоштовно наповнити пляшку питною водою.


5


6. Завдяки таким сайтам, як Seat Guru, можна дізнатися, яке сидіння в конкретному літаку краще вибрати.


6


7. Не соромтеся дізнаватися про акції на авіаквитки.


7


8. Якщо ви боїтеся турбулентності, то вибирайте ранкові рейси. Фактори, які викликають турбулентність, як правило, мають місце бути в другій половині дня.


8


9. Якщо Ви збираєтеся залишити машину на платну парковку, то переконаєтеся, що вона дешевша тієї, що є у аеропорту.


9


10. Якщо Ви подорожуєте з дітьми, то деякі аеропорти розташовують сімейними зонами відпочинку, де мама з татом можуть розслабитися, поки дитина грає.


10


11. Коли залишаєте машину на парковці, сфотографуйте номер паркувального місця, так Вам буде легше знайти його після відпустки


11

12. Якщо вага вашого багажу трохи перевищує норму, то витягніть з нього найважчий одяг і надягніть на себе. Можливо, Вам буде жарко, але зате не доведеться платити за перевищення ліміту.

12


                         



Коментарі