Дизайн
Подобається

На перший погляд, це звичайний особняк. Тільки поглянь, у що перетворюється дах ввечері! (+ФОТО)

09/12/2015
На перший погляд, це звичайний особняк. Тільки поглянь, у що перетворюється дах ввечері! (+ФОТО)

Зачепила тебе за живе розповідь О. Генрі «Останній листок» зі шкільної програми?

Пам'ятаю, мене дуже вразив вчинок старого художника, що намалював той самий, останній листочок для вмираючої від пневмонії дівчини. Саме тоді я зрозумів, що надія часто допомагає людям вижити. Сьогоднішня історія від нашої редакції не така плачевна, як в оповідання класика, але теж змушує вірити в диво.

У 12-річної Лексі Браун лікарі діагностували саркому. Пухлина дала метастази, рак поширився по всіх легенях, тому зараз дівчинка знаходиться в спеціальній клініці для дітей в Лос-Анджелесі.

Одного разу Лексі і її мама вирішили скоротати час і якось розважитися. Вони написали записку з проханням про доставку піци і повісили її на вікно палати.

Варто відзначити, що вікна лікарні виходять на штаб Сигма Альфа Епсилон — один з популярних студентських братств Північної Америки (нагадаємо, що в США студенти коледжів і університетів дуже часто об'єднуються в подібні чоловічі та жіночі громадські організації). Активісти цього руху вирішили порадувати дівчинку не тільки піцою і підготували для неї повноцінну святкову програму!

 

Через півгодини вони прийшли в палату до хворого з величезним букетом троянд, іграшками і гітарами, співаючи серенади в честь Лексі. Таким чином хлопці хотіли підбадьорити дитину.

Той випадок став початком великої дружби між дівчинкою і членами братства. Веселі хлопці тепер частенько заходять до Лексі, розважаючи її. Більш того, комунікабельним студентам вдалося навіть намовити адміністрацію клініки трохи порушити правила відвідування хворих — кілька разів вони залишалися у Лексі до півночі і грали з нею в ігри.

За традицією, щороку братство прикрашає свій штаб до Різдва. На цей раз хлопці здивували не на жарт! Вони розвісили на даху штабу фіолетові гірлянди (улюблений колір дівчинки), виклавши ім'я Лексі і додавши в знак своєї прихильності червоне серце, миготливе мільйоном вогників.

Таким чином хлопці зробили для дівчинки очікування Різдва чарівним часом. Як же Лексі рада щовечора спостерігати зі свого вікна подібну картину! Мама дівчинки дякує небесам за таких приголомшливих друзів і не приховує, що хлопці з братства вже встигли стати членами сім'ї. Не зайвим буде згадати, що хлопці збирають пожертви на оплату лікарняних рахунків дівчатка!


 

 

 

Першим цю новину поширив агрегатор  Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru


                         



Коментарі