Дизайн
Подобається

На перший погляд, це звичайний сарай. Але заглянь всередину, і ти будеш у захваті! (+ФОТО)

02/12/2015
На перший погляд, це звичайний сарай. Але заглянь всередину, і ти будеш у захваті! (+ФОТО)

Ця хатина в швейцарському кантоні Тічино на перший погляд нічим не примітна.

Вона могла зацікавити собою хіба що істориків, оскільки була побудована близько двохсот років тому. Але окрім поважного віку в ній не було більше нічого такого, що викликало б захоплення у оточуючих.

Будиночок був побудований з каміння і дерева, що характерно для цієї місцевості. І при бажанні, навколо можна відшукати безліч схожих будівель. Більш того, спочатку ця хатина навіть не була житлової, а призначалася для сушіння та зберігання каштанів!

Останні півстоліття хатинка пустувала. Нею ніхто не користувався і вона потихеньку занепадає…

Ймовірно, цей будиночок так би потихеньку і згнив. Але йому пощастило в тому, що він розташовувався в неймовірно мальовничому місці в горах. Тому ділянку знайшов нових покупців, яким сподобалися тутешні пейзажі.

Як виявилося, нові власники цінують не тільки красу природи, але і з повагою ставляться до історичної спадщини. Замість того, щоб будувати тут сучасний особняк, вони вирішили вдихнути нове життя в стареньку хатину.

Зовнішній вид сарайчика вирішено було залишити практично без змін, але всередині будівля перетворилася повністю.

Перероблений будиночок має в своєму розпорядженні усі зручності. У ньому є спальня, кухня, вітальня, санвузол, простора ванна кімната, яка своїм зовнішнім виглядом більше нагадує басейн.

Незважаючи на всі нововведення, дизайн інтер'єру вирішили зробити в підкреслено аскетичному стилі. Поєднання бетону і світлої деревини підкреслює сувору красу скель, в оточенні яких перебуває будинок.

Якщо не знати про секрет цієї хатини, то навіть з досить близької відстані її можна прийняти за старий сарай. І лише тільки величезні вікна видають в цій будові житловий особняк.

Власники живуть тут лише влітку, тому в будинку не передбачено ніякого опалення, крім каміна. Втім, архітектори, які переробили цю будівлю, запевняють, що при потребі запросто доповнять віллу цією опцією.

Колишня господарська будівля перетворилася на розкішну віллу, якій дали звучне назва Casa d Estate. Вона отримала широку популярність і стала однією з нових пам'яток кантону Тічино.


 
 
 
 

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru


                         



Коментарі