Дизайн
Подобається

Дизайнер Джонні Деппа і Леді Гаги нагородив українських художників

02/12/2015
Дизайнер Джонні Деппа і Леді Гаги нагородив українських художників

635771 635771_1365498

 

У Києві відбувся фінал, гала-показ та церемонія нагородження переможців Міжнародного конкурсу молодих дизайнерів одягу та аксесуарів NewFashionZone.

Новий конкурс дав можливість творчої молоді проявити талант і продемонструвати своє бачення сучасної моди. Ескізи представили 80 конкурсантів у п'яти номінаціях: pret-a-porter; вечірня мода; діловий одяг; костюми для кіно і кліпів; взуття та аксесуари.

Після двох попередніх відборів у фінал пробилися 27 конкурсантів. Журі конкурсу очолив відомий дизайнер Янж Недвецька, речі якого носять Джонні Депп, Патрісія Каас, Леді Гага, Мірей Матьє і багато інших зірок шоу-бізнесу. Після багатогодинного перегляду і голосування, журі визначило переможців, імена яких озвучили під час гала-показу.

Відкривала NewFashionZone колекція аксесуарів від Недвецька. До Києва Янж привіз кілька авторських робіт, у тому числі копію одного з кілець, яке у нього замовив Джонні Депп. Також, окрім браслетів і кілець, маестро продемонстрував і своє бачення спортивного взуття, в якому варто ходити хіба що по червоних доріжках.

Після підбиття підсумків переможцями у номінаціях стали: "Взуття та аксесуари" – Саша Пікула; "Костюми для кіно і кліпів" – Марина Корешкова; "Вечірня одяг" – Олена Богодист; "Одяг pret-a-porter" – Вікторія Шевченко і Віта Шклярук; "Діловий одяг" – Ольга Любушкін.

Гран-прі конкурсу завоювала Ольга Любушкін, яка в якості нагороди отримає створення її бренду "під ключ" і пошиття колекції в розмірній сітці.

У мене великий досвід в дизайні аксесуарів, парфумерних флаконів, інтер'єрів, я увійшов до топ-10 дизайнерів світу, тому можу з упевненістю сказати, що будь-який дизайнер може знайти поле для "вибуху" таланту. Зараз вже не ті часи, коли треба дертися, якщо немає конкурсів, які "катапультировали" б дизайнера … Зараз в кожній країні відбуваються десятки дизайнерських конкурсів різного рівня. Тому бути поміченим – занадто просто, треба тільки мати талант, – сказав Янж Недвецька.

 

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru

 


                         



Коментарі