Економіка світу
Подобається

Німецькі компанії випрошують скасувати санкції проти Росії

10/11/2015
Німецькі компанії випрошують скасувати санкції проти Росії
Німецькі компанії готові і при санкціях підтримувати партнерські відносини з російськими компаніями
санкції

 

Про це повідомляє журнал Spiegel з посиланням на заступника генерального директора Федерального об'єднання торгово-промислових палат Німеччини Фолькера Трайер.

"Вже рік тягнуться санкції Кремля і Євросоюзу. Бізнесмени з Росії та Німеччини закликають покласти край торгової війни", – пише журнал.

До "початку кінця" санкцій проти Росії також закликав глава Східного комітету німецької економіки Екхард Кордес.

В інтерв'ю газеті Handelsblatt він заявив, що "санкціями політичні проблеми не вирішити". За його словами, Європа і Росія "стратегічно пов'язані один з одним". Він також зазначив, що подібна політика обмежень залишила "глибокий слід в німецькій економіці". Зокрема, товарообіг між Німеччиною та Росії до кінця 2015 року, за його словами, скоротиться майже вдвічі.

Раніше на цьому тижні газета Handelsblatt, посилаючись на джерела в керівництві ЄС, повідомила про намір Євросоюзу в грудні продовжити санкції проти Євросоюзу ще на півроку. Рішення про продовження санкцій може бути прийняте на найближчому формальному саміті ЄС, запланованому на 17-18 грудня.

Уповноважений уряду ФРН з межобщественному співпраці з Росією Гернот Ерлер Гернот Ерлер в інтерв'ю газеті Neue Zeitung заявив Osnabruecker, що РФ в даний час може не розраховувати на скасування санкцій.

"Зняття санкцій здається чи можливим доти, поки Україна знову не контролюватиме українсько-російський кордон", – пояснив він.

 

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru

 


                         



Коментарі