Махінації
Подобається

Міліціонер промишляв крадіжками, поєднуючи їх зі службою в органах

29/10/2015
Міліціонер промишляв крадіжками, поєднуючи їх зі службою в органах

міліція

Ще одного перевертня в погонах викрила Одеська прокуратура. Співробітник міліції взаємодіяв з злочинними елементами, допомагаючи у свій робочий час, йти злодіям з місця злочину.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області. 23 жовтня співробітники міліції, перебуваючи на чергуванні на одній з виборчих дільниць, залишив місце роботи. На особистому автомобілі він, мабуть, отримавши дзвінок від злочинців, виїхав до одного з районів міста. Разом з злодіями він намагався втекти з місця злочину.

При затриманні, як повідомляють у відомстві, міліціонер надав фізичний опір, заподіявши тілесні ушкодження одному з оперативних працівників. Уловом зловмисників стали коштовності і хутра на суму понад 150 000 гривень. За повідомленням прокуратури, міліціонеру повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 185 і ч. 2 ст. 345 КК України (крадіжка чужого майна, умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень). Міліціонер-перевертень відсторонений від роботи в правоохоронних органах. Тепер перебуває в СІЗО.

 

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru


                         



Коментарі