Економіка світу
Подобається

Коли чоловік помітив, хто став його сусідом у літаку, то просто очманів від подиву!

25/10/2015
Коли чоловік помітив, хто став його сусідом у літаку, то просто очманів від подиву!

Статистика стверджує, що для кожного десь на просторах світу обов'язково знайдеться двійник. Звичайно, переважна більшість людей ніколи в своєму житті не зіткнуться з тими, хто схожий на них як дві краплі води.

Населення нашої планети, як відомо, обчислюється мільярдами, а сама вона дуже велика. Таким чином, зустрічі подібних пар відбуваються дуже рідко, але кожне таке побачення має всі шанси стати сенсацією. Самі ж двійники обов'язково запам'ятають знаменний день раз і назавжди. Спробуй забудь мить, в який ти став свідком неймовірної примхи природи! Думаю, цього здорованя в повсякденному житті складно здивувати. Але, коли він зайняв своє місце в літаку і глянув на сусіда, без пари  хвилин проведених в повному приголомшенні хвилин точно не обійшлося!

З першого погляду на фотографію і зовсім здається, що обидва рудобородому пасажира схожі як брати-близнюки. Насправді ж хлопці вперше побачили один одного саме в той день. Цікаво, виявлять чи щось учені, якщо подлубаються в зразках їх крові? Може, наші герої насправді складаються в якомусь досить віддаленому спорідненні. Якщо ж вони і справді ніяк не пов'язані, доведеться визнати, що феномен двійників знайшов своє пряме підтвердження. Мені, чесно кажучи, стало моторошно. Адже десь по світу, повинно бути, зараз бродить і мій «клон». Поділися загадкової статтею з одним, подумайте, ким могли б бути ваші двійники!

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru


                         



Коментарі