Економіка світу
Подобається

Ці діти виглядають цілком звичайно. Але їх одяг – справді революційне відкриття! (Фото)

15/09/2015
Ці діти виглядають цілком звичайно. Але їх одяг – справді революційне відкриття! (Фото)

Чого хочуть батьки для своїх дітей? Звичайно ж, в першу чергу на думку спадає світле майбутнє, хороша кар'єра, близькі друзі і міцна сім'я. Ці речі здаються природними для всіх. Але іноді трапляється так, що мати бажає для своєї дитини трохи іншого.

Героїню нашої сьогоднішньої розповіді звуть Лорен Тьєррі, і вона насамперед бажає, щоб її син був незалежним. Справа в тому, що він аутист, тому йому важко самостійно виконувати те, що іншим може здатися елементарним, наприклад, одягатися. Але Лорен прийшла в голову ідея, яка в кінцевому підсумку може допомогти не тільки її синові, а й ще багатьом людям по всьому світу. Про це Корупція.Маркет і хоче розповісти з посиланням на AdMe.ru.

Для свого сина Ліама Лорен почала створювати особливий одяг, який неможливо одягти  неправильно. У цього одягу немає передньої або задньої частини, а також немає вивороту або лицьового боку. Крім того, під час конструювання Лорен уникає усіляких гудзиків, застібок, ярликів і мережив, з якими також можуть виникати проблеми.

У цьому одязі немає якихось особливих дизайнерських штучок, але носити його приємно, тому що він яскравий і милий. Його роблять з м'яких тканин, які не викликають подразнення.

Але це ще не все. Деяким дітям-аутистам хочеться втекти, вони йдуть, губляться і стають абсолютно безпорадними. Тому Лорен придумала ховати в такому одязі невеликі GPS-пристрої. Вони допоможуть батькам легко знайти своїх дітей, якщо ті загубляться.

 

 

 

Чергова відмінна ідея, яку потрібно втілювати в реальність. Адже такий одяг можуть використовувати не тільки діти, а й ті дорослі, у яких виникають, наприклад, проблеми з координацією.

 

 


                         



Коментарі