Махінації
Подобається

Розслідування: як Лікарчук і фотошоп обдурили поліграф (фото)

09/09/2015
Розслідування: як Лікарчук і фотошоп обдурили поліграф (фото)

поліграф лікарчук

Керівник митного департаменту Костянтин Лікарчук, якого 7 вересня звільнив Кабмін з подачі Глави Державної фіскальної служби (ДФС) Романа Насірова, пройшов перевірку на детекторі брехні, щоб показати правдивість своїх заяв про корупцію в ДФС. Результати перевірки сам Лікарчук оприлюднив на Facebook, передає Корупція.Маркет

Однак після огляду документів поліграфа, які опублікував Лікарчук, постає декілька питань. Так сталося, що незадовго до звільнення Лікарчук пройшов цей самий поліграф. Громадська організація "СолдатоСтудент" запропонувала, запросила і оплатила поліграфолога. Результатами поліграфа Лікарчук похвалився у себе в ФБ. Ось скріншот першого посту. Читати його не обов'язково. Але зверніть увагу, нижче є скани висновку поліграфолога.

скріншот висновку поліграфу лікарчука

 

Одна зі сторінок цього висновку виглядала так:

висновок поліграфолога лікарчук

 

Після того, як це виявили, пост був відредагований. Тепер ця сторінка виглядає у нього ось так:

c70a217fd1-screenshot-6

В цьому можна переконатися, зайшовши на сторінку Лікарчука у фейсбук.

 

Однак, іронія в тому, що організація, яка влаштувала Лікарчуку поліграф, теж виклала у себе результати. Зараз на її сторінці висять всі 5 сторінок укладення поліграфолога. Зверніть увагу на файли фотографій ув'язнення. Вони називаються skr1.jpg, skr2.jpg, skr3.jpg, skr41.jpg, skr5.jpg.

Під картинкою skr41.jpg – нова версія файлу, з відповіддю "Ні" – правда". Але якщо прибрати цю одиницю, то посилання приведе нас на оригінальний файл "skr4.jpg". Де збереглася відповідь ТАК.

Виникає дуже багато питань, як до екс-керівника митниці, так і до організацій, які публікують подібні результати.


                         



Коментарі