Махінації
Подобається

Зупинено підпільне виробництво “паленої” горілки в Маріуполі (Фото)

02/09/2015
Зупинено підпільне виробництво “паленої” горілки в Маріуполі (Фото)

паленка

Виробництвом лікеро-горілчаного фальсифікату займались двоє місцевих жителів. Зловмисники затримані, за адресами, де вони виробляли й зберігали фальсифіковані товари, проведені обшуки. 

Про це Корупція.Маркет з посиланням на Руслана Хомічука, в.о. начальника Управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України в Донецькій області,

"Задокументовано діяльність цілої групи, яка займалась виготовленням та збутом фальсифікованої продукції на території Маріуполя. Місячний обсяг підпільного виробництва алкогольних напоїв перевищував 6 тис. пляшок, грошовий обіг зловмисників сягав 120 тис. грн.

1 вересня міліціонери провели обшукові заходи у місцях збуту підпільної горілки за 11 адресами в м. Маріуполі. Встановлено та затримано 3 учасників групи.

В ході обшуків вилучено 1,5 тисяч пляшок горілки, 1,2 тисяч літрів спирту, 2 тисячі акцизних марок, що не відповідають стандартам, грошові кошти, пристосування для розливу горілки та закупорювання горілчаної кришки, а також комп'ютерну техніку", – повідомляє міліція Донецької області.

Санкція статті з а скоєний злочин передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

паленка 2

паленка 3

паленка 4


                         



Коментарі