Економіка світу
Подобається

Росію продають (ФОТО)

17/07/2015
Росію продають (ФОТО)

кремль

Група хакерів зламала офіційний сайт Російської Федерації для розміщення інформації про проведення торгів і виставила на продаж Росію

За найбільшу в світі країну забажали 50,5 трильйонів рублів. В еквіваленті це складає менше $ 180 млрд. Новину передає Корупція.маркет з посиланням на Обозреватель

В "описі і технічних характеристиках майна" сказано: "Вся Російська Федерація, з Кримом і Севастополем, населення 146 мільйонів людей, дуже багато нафти, газу, лісу, землі, загалом, чого тільки там немає".

В доданок хакери запропонували взяти "кілька мільйонів чиновників, які теж мають право на свою частку від доходів Російської Федерації".
Як пояснив пізніше портал Newsru, Росію продають не назавжди, а лише на шість років – стільки ж становить нині один президентський термін.
Хакери, які називають себе "уральськими кібер-партизанами", розповіли: "На торги виставлено посаду президента Росії і право управління всією Російською Федерацією. Це буде чесніше, ніж проводити вибори із заздалегідь відомим результатом".

 

 


                         



Коментарі