Махінації
Подобається

У «ЛНР» голодуючий народ розбирає храми (ФОТО)

05/05/2015
У «ЛНР» голодуючий народ розбирає храми (ФОТО)

У Луганську Св.Владимирскьому храмі на площі Горького починають розбирати. У соціальних мережах з'явилися фотографії купола храму. Новина сообащет Корупція.маркет

Як повідомляють місцеві жителі, невідомі знімають листи, мабуть з метою, потім здати на металобрухт.

«Лист нержавійки з покриттям нітридом титану. Ціна в р-не 30 $ м.кв. Проблем купити – ніяких, швидше труднощі в монтажі. Так що як у прислів'ї: "Не все золото, що блищить"! ».

Як можуть ті, які заявляють про істинну віру православної так обходитися з храмом, який, до речі, підпорядковується Московському патріархату. Мабуть не така міцна, віра у «русского світу» як про неї заявляють. Доля росіян – руйнує, і руйнувати, приводячи все в жебрацький стан, і не тільки будівель і храмів, але душі тих, хто потрапляє під вплив російської пропаганди.

Жителі Російської Федерації розповідають, що з моменту початку ери Путіна, в країні з'явилася мафія попів. Жорстокість і марнославство яких перевищує всі можливі людські кордони.

«Церкви у нас будують тільки так, грошей на їх зведення та обслуговування не шкодують. Хоча потрібні дитячі садки, лікарні, школи і різні комунальні об'єкти », – розповідає жителі Росії.

Храми для росіян як черговий фонд для збору коштів. А храми в «ЛНР» голодуючі розбирають, щоб врятувати своє життя або просто продовжити існування на території окупованих українських міст.

ц1 ц2 ц3


                         



Коментарі