Економіка України
Подобається

Україна відзвітує перед кредиторами 17 квітня

15/04/2015
Україна відзвітує перед кредиторами 17 квітня

??? ???????

Українська делегації має намір під час весняної сесії Світового банку і Міжнародного валютного фонду (МВФ) у Вашингтоні 17 квітня презентувати кредиторам стан боргової операції, повідомляють на веб-сайті Міністерства фінансів України.

Участь у презентації візьмуть міністр фінансів України Наталія Яресько, голова Національного банку України Валерія Гонтарева, урядовий уповноважений з питань управління державним боргом Віталій Лісовенко, голова правління Укрексімбанку (Київ) Олександр Гриценко, а також голова місії МВФ в Україні Микола Георгієв.

Як повідомлялося, Мінфін України з 13 березня почав консультації з кредиторами про реструктуризацію зовнішнього боргу. Україна офіційно запропонувала власникам її облігацій обговорити скорочення суми основного боргу та купонних виплат, а також продовження термінів обігу паперів.

The Financial Times писала з посиланням на свої джерела, що власники українських паперів не хочуть погоджуватися на списання основної суми боргу, вважаючи, що заявлений масштаб скорочення виплат, який має становити приблизно $15 млрд, занадто великий.

За матеріалами: Форбс.юа

Джерело: Корупція.маркет


                         



Коментарі