Економіка України
Подобається

В “Укрбуді” вирішили дати життя довгобудам, від яких відмовилися інші компанії

12/04/2015
В “Укрбуді” вирішили дати життя довгобудам, від яких відмовилися інші компанії

укрбуд

Українська державна будівельна корпорація «Укрбуд» взялася за кілька об’єктів, будівництво яких було заморожене багато років тому і люди вже зневірилися отримати своє житло.

Президент корпорації «Укрбуд» Максим Микитась так прокоментував цей крок:

«Якщо чесно, для мене дивно, що учасники ринку від них відмовилися. Ми ретельно все прорахували і побачили, що і ці проекти можуть принести прибуток. Крім того, «Укрбуд» – державна корпорація, і якщо ми розуміємо, що в змозі допомогти вирішити якісь проблеми, то ми на це йдемо», – пишуть “Коментарі” з посиланням на видання “Бізнес”.

У роботу взяли навіть об’єкти, законсервовані ще в 2006 році.

«Незважаючи на скепсис багатьох учасників ринку, деякі проекти ми вже реалізували, і кілька сотень сімей, які вже й не сподівалися отримати житло, заселяються в нові будинки, говорить Максим Микитась. – Зокрема, в 2014 р. в Києві ми ввели в експлуатацію три будинки: на вул. Горького, 131, вул. Генерала Матикіна, 12 і насамперед житлового комплексу на вул. Генерала Жмаченка. Плануємо успішно закінчити об’єкти і на вул. Герцена, 32, зокрема в 2015 р. – перший будинок, в 2016 р. – другий».

Експерти будівельного ринку відзначають значну активність корпорації «Укрбуд», що за результатами 2014 року дозволило компанії збільшити реалізацію квартир в 4 рази. У минулому році почалося будівництво ще восьми житлових комплексів. У клієнтів корпорації «Укрбуд» з’явився більш широкий вибір житла і впевненість у тому, що забудовник є надійним партнером.

На сьогодні компанія забезпечує всі види будівельної діяльності власними силами і ресурсами.

«Ми самостійно виконуємо весь комплекс робіт по спорудженню об’єктів: управлінські, девелоперські функції, процес будівництва та продажу квартир, організувавши практично замкнутий цикл будівництва. Це дозволяє контролювати собівартість кожного квадратного метра і дає корпорації можливість утримувати найнижчу собівартість на ринку нерухомості Києва. Особливо підкреслю: оскільки ми – українська компанія і інвестуємо в об’єкти в Україні, кожна зароблена гривня повертається в економіку нашої країни», – розповів Максим Микитась.

 За матеріалами: Коментарі

Джерело: Корупція.маркет


                         



Коментарі