Економіка України
Подобається

У Києві через вибух перевірять всі банки

02/04/2015
У Києві через вибух перевірять всі банки

банк
Глава столичної міліції Олександр Терещук дав доручення перевірити всі банківські відділення в місті після інцидентів на Борщагівській вулиці та проспекті Перемоги.

Про це він заявив сьогодні на засіданні Київради, передає Корупція.маркет

Нагадаємо, вибух на Борщагівській вулиці стався біля житлового будинку. Там на першому поверсі розташована аптека та відділення одного з російських банків.

"Це в житловому будинку. Відео з камер будуть вилучати", – розповіли в міліції.

Вибух розбудив мешканців будинку. Стривожені люди вийшли на вулицю, щоб з'ясувати, що сталося. На щастя, при вибуху ніхто не постраждав. Правоохоронцям про інцидент повідомили в 4.13 по спецлінії "102".

Пізніше, о 8:00, у відділення міліції зателефонували перехожі і повідомили, що біля входу в банк на проспекті Перемоги знаходиться дивного вигляду металева банка, перемотана чорної ізолентою.

"Наші фахівці тут же виїхали на місце події. За допомогою робота-сапера знайдений предмет помістили в спеціальну ємність і знешкодили", – розповіли в прес-службі Шевченківського РУВС.

Як пояснили в міліції, частини підозрілого предмета будуть направлені на експертизу. "Після його проведення буде з'ясовано вміст металевої банки", – розповіли в міліції.

kiev.segodnya.ua


                         



Коментарі