Економіка світу
Подобається

McDonald’s випустив колекцію одягу (фоторепортаж)

02/04/2015
McDonald’s випустив колекцію одягу (фоторепортаж)

Мережа фаст-фуду McDonald’s випустила лінію одягу та товарів для дому.

Big Mac Shop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лінію одягу запустили в Стокгольмі (Швеція) на початку цього тижня, повідомляє espreso.tv із посиланням на Metrо, передає Корупція.інфо

McDonald’s пропонує не лише одяг із БігМаками, а й постільну білизну, взуття, шпалери і навіть костюм для домашньої тварини.

Тематична колекція продається в шведському онлайн-магазині Big Mac.

Запуск колекції відбувся в рамках кампанії imlovingit24, яка проходила по всьому світу. Зокрема, у Мадриді зібрали величезний пазл "БігМак", подібні акції відбулися і в Сіднеї та Лондоні.

мак1 мак2 мак3 мак4 мак5 мак6 мак7 мак8

 

Варто нагадати, що  це американська корпорація, до 2010 року найбільша у світі мережа закладів швидкого харчування. За підсумками 2010 року компанія займає друге місце за кількістю ресторанів у всьому світі після ресторанної мережі «Subway». Входить в список «Fortune Global 500» 2009 року (388-е місце). 

 Майже 100% акцій компанії знаходиться у вільному обігу. Капіталізація на середину червня 2009 року — $ 64,2 млрд. Голова ради директорів і головний керівник компанії — Джеймс Скіннер (James A. Skinner), президент — Дон Томпсон.
Детальніше читайте на УНІАН:http://www.unian.ua/curiosities/1060179-mcdonalds-vipustiv-kolektsiyu-odyagu-fotoreportaj.html


                         



Коментарі