Махінації
Подобається

Сім’я комуніста Калєтніка привласнила землі відомого університету

28/03/2015
Сім’я комуніста Калєтніка привласнила землі відомого університету

калетник
У власності родини комуніста-втікача Ігоря Калетника, крім скандального Бучанського межигір'я, в місті є ще одна ділянка, пише kotsubynske.com.ua, передає Корупція.маркет

Землі Національного аграрного університету (мікрорайон "Рокач") в 2008 році Бучанська міська рада під керівництвом екс-регіонала Анатолія Федорука перевела під житлову забудову. В результаті ділянки тут роздали 113-м громадянам. Загальна площа становить близько 12 га. Ринкова вартість – 16 млн грн.

За тією ж схемою, що і у випадку з Бучанським Міжгір'я, надалі ділянки опинилися у власності однієї особи – діда екс-нардепа комуніста Василя Кіргана. Про це "Громаді Приірпіння" повідомили джерела в правоохоронних органах.

"Право постійного користування землями Університету було припинено за відсутності згоди органу управління майном – Кабінету Міністрів України, що суперечить вимогам законодавства України та статуту.
Крім того, земельні ділянки Університету перебували у державній власності, тому вирішення питання про припинення права користування Університетом зазначеними землями не відноситься до компетенції Бучанської міської ради ", – роз'яснює редакції" Громада Приірпіння "в.о. прокурора Київської області Ігор Грабець." Саме тому ми подали позов до Ірпінського міського суду ", – зазначає прокурор


                         



Коментарі