Економіка України
Подобається

“Укрпошта” отримала грант на 840 тис. доларів від Всесвітнього поштового союзу

18/08/2017
“Укрпошта” отримала грант на 840 тис. доларів від Всесвітнього поштового союзу

“Укрпошта” захистила перед Всесвітнім поштовим союзом (ВПС) три проекти на суму 841,7 тис. доларів. Проекти будуть орієнтовані на підвищення якості міжнародних операцій.

Компанія накопичила ці кошти, завдяки швидко зростаючим обсягам міжнародних операцій і виконання показників якості – за кожне, належним чином доставлене відправлення “Укпрочти” нараховувалися бонусні кошти, які тепер будуть інвестовані в розвиток підприємства.

Кошти, що виділяються, будуть розподілені таким чином:

На проект з удосконалення перевезення пошти виділяється 458 тис. доларів для придбання 10 автомобілів вантажопідйомністю 4-6 тонн.

Іншим проектом передбачено придбання рентген-телевізійної установки і систем відеоспостереження в бюро обміну Києва та Львова для посилення безпеки міжнародних відправлень. На ці цілі ВПС виділяє 216, тис. дол.

Популярне: Це не їдять навіть таргани: які продукти вбивають настрій

Проект з бюджетом 167,2 тис. дол. передбачає модернізацію обладнання в місцях міжнародного поштового обміну та сортувальних центрах. А саме, придбання бездротових сканерів, термопринтерів, роликових і стрічкових конвеєрів, стелажів та іншого обладнання для поліпшення обробки і сортування міжнародних відправлень.

Зараз за всіма трьома проектами проводяться тендерні процедури.


                         



Коментарі