Економіка України
Подобається

Гройсман розказав про нову формулу розрахунку пенсій: Чи буде це справедливо?

19/06/2017
Гройсман розказав про нову формулу розрахунку пенсій: Чи буде це справедливо?

Повідомляється, що підвищення пенсій, яке загалом стосуватиметься 9 млн пенсіонерів, відбудеться уже з 1 жовтня.

Про це прем’єр повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

Ми також запропонували, щоб надалі щорічно відбувалась автоматична індексація пенсій з врахуванням росту середньої заробітної плати і показників інфляції. Нацрада реформ цієї п’ятниці підтримала наші пропозиції і уже наступного тижня урядовий законопроект буде спрямований до Верховної Ради”, – повідомляє Гройсман.

У коментарях та особистих повідомленнях мені часто задають питання: а як саме підвищаться пенсії і що зміниться у механізмі їх розрахунку? Прошу подивитись на деяких конкретних прикладах, як за новою формулою нараховуватимуться #ВищіПенсії.

Уряд запропонував, щоб підвищення пенсій, яке загалом торкнеться 9 млн пенсіонерів, відбулось уже з 1 жовтня. Ми також запропонували, щоб надалі щорічно відбувалась автоматична індексація пенсій з врахуванням росту середньої заробітної плати і показників інфляції. Нацрада реформ цієї п'ятниці підтримала наші пропозиції і уже наступного тижня урядовий законопроект буде спрямований до Верховної Ради.

 Сподіваюсь на підтримку з боку народних депутатів тих невідкладних кроків, які спрямовані на відновлення справедливості по відношенню до нашого старшого покоління.
 


                         



Коментарі