Дизайн
Подобається

7 стильних українських брендів одягу, які допоможуть вдягнутися за помірну ціну

19/03/2017
7 стильних українських брендів одягу, які допоможуть вдягнутися за помірну ціну

Як обрати стильний та якісний одяг українського виробництва і не спустошити свій гаманець. 7 доступних брендів одягу українських виробників

Весна спонукає до змін – і чудово, якщо вони торкнуться вмісту вашої шафи. Однак тут часом постає питання, як зробити свій гардероб різноманітним та стильним попри цифри на цінниках, від яких тьмяніють очі. І щоб при цьому не стати прикладом скупого, який платить двічі, адже здебільшого за невисокою ціною криється низька якість речі.

Популярне: В Україні створено новий автомобіль


The LACE


Український бренд The LACE пропонує широкий асортимент жіночого одягу. Зокрема, в розмаїтті нової колекції знайдете пальта спокійних кольорів – лавандові, рожеві, сірі, мармурові. Пальто-халат чи пальто з піднятим коміром обіцяють огорнути теплом і підкреслити жіночність своєї власниці.

Також захистять вас від весняної прохолоди короткі та подовжені стьобані куртки. Зауважте, що така річ доволі практична – її можна сміливо складати і не хвилюватися за «зморшки» на одязі. Тішить і ніжна кольористика курток, що представлена пісочними, мигдальними, зефірними, кавуновими відтінками. 

Якщо бажаєте чарувати оточення принадами своєї фігури, обирайте сукні силуетного крою. До того ж весняна палітра суконь від The LACE дозволяє увиразнити образ улюбленими аксесуарами.

null

Куртка білого кольору – 1490 грн. Стьобана коротка куртка – 1290 грн

null

Пальто-халат – 2390 грн, пальто зі стійкою – 1990 грн

Обидві сукні вартістю 890 грн 


MR520


Обрати одяг, що стане незамінним у прохолодний час весни, можна в колекціях від MR520. Легкий тренч або пальто-кімоно вже просяться до вашої шафи, як і стильні куртки спокійних кольорів з акцентом на квітковому декорі. Останні чудово пасуватимуть до джинсів, котрі також можна обрати в MR520. 

null

Пальто-кімоно – 899 грн (ціна зі знижкою). Тренч – 999 грн

null

Куртка (зліва) – 1199 грн. Куртка (справа) – 1499 грн 

null

Джинси бойфренди – 899 грн. Сорочка – 599 грн


CTRL WEAR


Прихильникам зручного одягу, в якому можна сміливо гуляти годинами весняним містом чи подорожувати, варто звернути увагу на бренд CTRL WEAR. Цей український виробник створює саме спортивний повсякденний одяг.

Варті уваги теплий бавовняний костюм із начісом і капюшоном, а також сукня зі штучної замші, котру можна носити і з поясом, і без, головне – почувати себе комфортно та стильно.

Теплий спортивний костюм – 1300 грн. Сукня – 800 грн


VOVK


Додадуть стильності вашому гардеробу речі від українського бренду VOVK. Жилет міді, до складу якого входить вовна, приваблює прямим кроєм і невимушеним теракотовим кольором. З ним можете створити і діловий, і сasual-образ – тут рішуче віддавайте волю своїй фантазії.

Привертає увагу і кофейний кардиган, діагональні смужки якого забезпечують стрункість силуету.   

У весняній колекції VOVK знайдете також сукні-сорочки (що і цього сезону залишаються актуальними), яскраві сукні-майки. У таких просторих речах почуватиме себе вільно та природно.

А ось елегантності вашому образу надасть топ бежевого кольору в дрібні квіти. Такий елемент одягу створить злагоджений дует зі спідницею або брюками. А чарівність його – у лаконічності, досягнутій завдяки прямому крою, витонченому коміру та рукавам 3/4.

Жилет – 1290 грн. Кардиган – 890 грн

Топ – 590 грн. Сукня-сорочка – 790 грн

Сукня-майка – 390. Сукня міді – 890 грн


KARSEKA


Цінуєте в одязі стриманість і прагнете виглядати максимально природно? Тоді вам можуть полюбитися вбрання від KARSEKA.

У колекціях цього бренду знайдете базові речі, котрі зможете по-різному міксувати з іншим одягом вашого гардеробу. Наприклад, поєднайте спідницю-олівець, що підкреслює красу силуету, з ніжною блузою. Вдягніть витончену сукню благородного кольору. А за бажання завершіть свій образ лаконічним аксесуаром. 

Спідниця-олівець – 640 грн. Сукня – 890 грн

Сукня – 450 грн (ціна зі знижкою). Блуза – 290 грн (ціна зі знижкою)


CASUAL


Бренд CASUAL випускає одяг для прихильниць елегантної повсякденності. Тож пропонує жінкам експериментувати з костюмами класичного крою.

Наприклад, комбінуйте їх із футболками з цікавим принтом або написом, вдягайте і до підборів, і до взуття на низькому ходу. Існує безліч варіантів досягнення зручності та яскравості образу.

Костюм – 1786 грн. Блуза – 770 грн

Костюм – 1588 грн. Футболка – 320 грн


MUST HAVE


MUST HAVE – один із найпопулярніших українських брендів – вміє підкреслювати жіночність образу, яка, до речі, є трендом нового сезону.

У жакеті прямого крою, у блузі, на якій гармонійно красуються бант і рюші, чи в сукні легкого силуету ви легко зробите акцент на своїй ніжності та чарівливості. До слова, оздоблення, яке обрав бренд для речей нової колекції, йде в ногу з модними тенденціями. 

Жилет – 1599 грн. Блуза – 999 грн

Обидві сукні вартістю 1599 грн


                         



Коментарі