Технології
Подобається

В Україні декомунізували майже 20 залізничних станцій

26/04/2017
В Україні декомунізували майже 20 залізничних станцій

В Україні в зв'язку з декомунізацією перейменували 19 залізничних станцій з 35 запланованих. Про це УНН повідомили в Міністерстві інфраструктури України.

Популярное: Названа причина несподіваного зміцнення гривні

"На сьогоднішній день з 35 залізничних об'єктів, які планується перейменувати, протягом 2016 року погоджено і перейменовано 7, а саме: Артемівськ І на Бахмут І, Артемівськ ІІ на Бахмут, Кузнецовськ на Вараш, Жовтнева на Бойківська, Піонерська на Ворскла, Харків-Червонозаводський на Харків-Вантажний, Раднаркомівська на Люботин-Західний", – йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що з початку 2017 року перейменували 12 залізничних об'єктів, назви яких вже погоджено, а саме: Кіровоград на Кропивницький, Цюрупинськ на Олешки, Красноармійськ на Покровськ, Червоний Лиман на Лиман, Щорс на Сновськ, Баглій на Запоріжжя-Кам'янське, Брагинівка на Петропавлівка, Железнякове на Ерастовка, Єлізарове на Рясна, Дніпродзержинськ на Кам'янське, Дніпродзержинськ-Лівобережний на Кам'янське-Лівобережне, Дніпродзержинськ-Пасажирський на Кам'янське-Пасажирський.

У Міністерстві інфраструктури додали, що найближчим часом перейменують ще три залізничних об'єкти.


                         



Коментарі