Без категорії
Подобається

Прогноз директора ЦРУ: Україна може зазнати поразки без підтримки США до кінця року

19/04/2024
Прогноз директора ЦРУ: Україна може зазнати поразки без підтримки США до кінця року

Привіт! Це Корупція Ексклюзив, Ставте лайк, коментуйте, підписуйтесь. Ми починаємо.

У четвер, Вільям Бернс, директор ЦРУ, попередив американських конгресменів, що без швидкої допомоги Україні, Київ ризикує програти війну до кінця року.

Під час виступу в Президентському центрі Джорджа Буша, Бернс закликав Конгрес прийняти додатковий законопроєкт, спрямований на виділення мільярдів доларів на підтримку військових потреб України.

"Завдяки військовій підтримці, як практичній, так і психологічній, українці цілком здатні протриматися протягом 2024 року і зруйнувати зарозумілу думку Путіна про те, що час грає на його боці", – наголосив він.

Проте, якщо допомога не отримає затвердження в Конгресі, "картина буде набагато гіршою", попередив Бернс.

"Існує цілком реальний ризик того, що українці можуть програти на полі бою до кінця 2024 року, або, принаймні, поставити Путіна в таке становище, коли він зможе по суті диктувати умови політичного врегулювання", – сказав глава ЦРУ.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

Варто зазначити, що  слова Бернса є, напевно, найсильнішим попередженням щодо війни в Україні з боку високопоставленого представника адміністрації США. Воно пролунало в той час, як офіційні особи в Києві попереджають, що наступальна операція Росії влітку може призвести до наступу в Україну величезної кількості російських військ.

Висловлення Бернса пролунало на наступний день після того, як спікер Палати представників Майк Джонсон виступив з його довгоочікуваним пакетом зовнішньої допомоги.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш Телеграм канал та сторінки в фейсбук. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі