Без категорії
Подобається

Матері американських громадян, загиблих в Україні, виступили у Конгресі щодо зволікання з військовою допомогою!

17/04/2024
Матері американських громадян, загиблих в Україні, виступили у Конгресі щодо зволікання з військовою допомогою!

Привіт! Це Корупція Ексклюзив, Ставте лайк, коментуйте, підписуйтесь. Ми починаємо.

Справа щодо надання американської допомоги Україні може вирішитися цього тижня. Спікер Майк Джонсон пообіцяв поставити її на голосування цього тижня, розділивши сенатський законопроєкт на чотири частини, кожна з яких голосуватиметься окремо, але в одному пакеті. Цю ініціативу стримано похвалили у Білому домі, чекаючи повних текстів законопроєктів.

Поки що ніхто не бачив повних текстів законопроєктів. Проєкти стосуються надання допомоги Україні, Ізраїлю, Тайваню та інших пріоритетів національної безпеки США. Джонсон показував однопартійцям лише уривки.

Пропозиція Джонсона спричинила внутрішній розкол у партії. Під час закритої зустрічі республіканців конгресмен Массі заявив, що вимагатиме відставки спікера. Два члени партії вже виступили за відставку Джонсона. Однак інші республіканці, усвідомлюючи хиткість своєї більшості, виступають проти заміни керівництва. Сам Джонсон заявив, що добровільно не піде у відставку і назвав себе спікером воєнного часу.

"Ми живемо у надзвичайний час. У небезпечний час. Як у світі, так і тут, удома. Нам потрібне стабільне керівництво, міцні руки на кермі. Я вважаю себе спікером воєнного часу, у буквальному сенсі", – каже він.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

Щоб вплинути на законодавців, до Конгресу запросили матерів американських добровольців, які загинули в Україні. Вони принесли портрети синів, щоб нагадати те, що їхні діти віддали життя за принципи, на яких ґрунтуються США.

"Після повернення додому він планував працювати корпоративним юристом і боротися на внутрішньому фронті заради України. Він загинув. Але я роблю це за нього", – каже мати загиблого захисника України Карла Веббер.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш Телеграм канал та сторінки в фейсбук. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі