Без категорії
Подобається

Теракт в “Крокус Сіті Холі” робота ФСБ, або як з СВО зробити війну.

28/03/2024
Теракт в “Крокус Сіті Холі” робота ФСБ, або як з СВО зробити війну.

Слава Україні! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо

Росіяни вже підготували 100 тисяч бійців, яких збираються використовувати для ротації фронтових підрозділів. Це дві повноцінні армії, зауважує майор запасу Олексій Гетьман.

Події зі стріляниною в московському "Крокус Сіті Холі" можуть бути заготовкою ФСБ або Кремля, щоб, нарешті, офіційно оголосити про війну, юридично змінивши статус так званої СВО для більш відкритої та масштабної мобілізації. Вже не секрет, що армія РФ планує на літо (кінець травня – початок червня) масштабні бойові дії на фронті. Про це в інтерв'ю розповів майор запасу та учасник російсько-української війни Олексій Гетьман.

На його думку, теракт може стати хорошим приводом для того, щоб Путін вже більше не стримував себе, як це робив напередодні перевиборів, і розпочав масштабну мобілізацію. Україна, вигадана загроза з боку НАТО та США і теракт, за яким, мовляв, точать чиїсь вуха, – все це має підвищити градус у російському соціумі, який отруєний пропагандою.

"У них взагалі зараз просто фантастична логіка: "ми напали, бо на нас готувалися напасти", – акцентує Гетьман. – А зараз навіть прес-секретар Путіна Пєсков, як будто, випадково згадав, що СВО перетворилася на війну.".

У випадку, якщо під цим соусом і буде переформатована так звана СВО, то це дійсно стане війною за думкою росіян. Хоча для українців і так уже третій рік триває повномасштабне вторгнення, а гібридна війна з РФ відбувається з моменту захоплення Криму, зауважує майор запасу.

"Звичайно, посилитимуться ракетні удари по Україні, більше того, росіяни вже підготували 100 тисяч бійців, яких готують для ротації фронтових підрозділів", – підкреслює експерт. – Це, до речі, дві повноцінні армії".

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях

На  якій ділянці фронту будуть наступати поки що невідомо і зовсім не через те, що погано працює українська або західна розвідка, каже Гетьман. Просто росіяни поки що самі ще не вирішили, куди направляти ці війська.\

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся


                         



Коментарі