Без категорії
Подобається

ШОК! Новий бойфренд Астаф’євої молодщий на 10 років! Чому зірка приховує молодого багатія?

28/03/2024
ШОК! Новий бойфренд Астаф’євої молодщий на 10 років! Чому зірка приховує молодого багатія?

Привіт друзі! Зіркові новини, Ставте лайк, коментуйте, підписуйтесь.  Ми починаємо

Журналіст шоу-бізнесу Богдан Беспалов розкрив "ексклюзивну" інформацію про модель, співачку та волонтерку Дашу Астаф'єву. Він з посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія.

Проте, як розповів Беспалов, Астаф'єва приховує своє особисте життя через минулий досвід.

"Після складних відносин минулих років Астаф'єва приховує все, що пов'язане з особистим. Можна зрозуміти… В багатьох питаннях їй пощастило, крім чоловіків. Проте зараз Даша щаслива в офіційному шлюбі з молодим хлопцем, який на 10+ років молодший за неї. Він обожнює свою дружину і дуже піклується. Вони як лід і полум'я, але гармонійно доповнюють одне одного", – поділився інсайдер.

Беспалов додав, що за чутками, молодий чоловік Астаф'євої з відомої родини, тому вони живуть в достатку.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях

Знаменитість стверджує, що з приходом нових стосунків в її життя багато змінилося вперше. Зокрема, родина бойфренда вперше в житті прийняла її з неймовірним теплом. І визнала, що її коханий піклується і зцілює дитячі травми.

"Я дуже вдячна своєму бойфренду за почуття, яке я дуже давно втратила: почуття сім'ї, коли тебе люблять. Це перший бойфренд, сім'я якого мене любить. Від них я не приходжу і не боюся, що вони скажуть: "Ой, ми дивилися твої інтерв'ю…". І що ж вони там побачили. А це інтерв'ю, які зберігають бабуся та дідусь, дивляться, підтримують, запитують як я. Це неймовірні відчуття. Це, до речі, перша людина , який подарував ті відчуття, яких у мене не було в дитинстві, коли тебе хвалять, дозволяють вибрати бажане, коли роблять, як ти просиш."- розповіла Астаф'єва.

Крім того, Даша визнала, що більшість її попередніх відносин завершувалися саме через батьків її хлопців, які не сприймали її.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш Телеграм канал та тік ток. Почуємся.


                         



Коментарі