Без категорії
Подобається

Путін проти патріотів: “Росия для русских”? Z-патріоти розвалюють Росію!

28/03/2024
Путін проти патріотів: “Росия для русских”? Z-патріоти розвалюють Росію!

Слава Україні! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо

У контексті посилення ксенофобічних настроїв у російському суспільстві на тлі теракту в Москві Путін висловив занепокоєння та тривогу стосовно можливого розпаду Росії. За його словами, розпад країни може відбутися через вину Z-патріотів: саме ця категорія людей складає основу його електорату. Заява була зроблена у відповідь на позицію та висловлення Z-патріотів, які активно розпалюють етнічну напругу всередині країни.

Російські ЗМІ зауважують, що спалах ксенофобії всередині країни стався після теракту в "Крокус Сіті Холлі", за який були звинувачені громадяни Таджикистану. У Росії проживає близько 10 мільйонів громадян лише таджицької національності.

Однак це все маніпуляції, і навіть громадяни країни-агресора вже мало в це вірять. Російський диктатор не може сказати, що розпочав війну лише через своє бажання. Тому він почав грати ці наративи, нібито всіх росіян хочуть знищити.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях

Давидюк зауважив, що всі ці заяви – нісенітниця старого диктатора, який ховається в бункері. Постійне сидіння під землею зробило Путіна блідим, додало проблем з психікою і перетворило на "гриба" – паразитарний організм, який почав гнити і пліснявіти.

"Ці заяви не тому, що він розвивається як людина або країна, або його армія щось захоплює. Нічого з цього немає, цей "гриб" гниє і заражує своєю пліснявою всю Росію. Вона теж почне гнити," – сказав політолог.

За його думкою, війна Росії проти України – це найгірший крок глави Кремля проти росіян. Це його війна проти самої Росії.

Проте такими тезами глава Кремля не визнає своєї поразки, а намагається знайти рушії впливу на свідомість росіян. Політолог Тарас Загородній переконаний, що нинішня риторика Путіна спрямована на пошук ідеології, необхідної для підтримки мотивації російської армії.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся


                         



Коментарі