Без категорії
Подобається

ТАНЦІВНИЦЯ ВІДЧУЛА, ЩО БУДЕ ЛИХО: Шоптенко у лікарні! Чи вийде вона на сцену після травми?

27/03/2024
ТАНЦІВНИЦЯ ВІДЧУЛА, ЩО БУДЕ ЛИХО: Шоптенко у лікарні! Чи вийде вона на сцену після травми?

Привіт друзі! Зіркові новини, Ставте лайк, коментуйте, підписуйтесь.  Ми починаємо

Переможниця "Танців зі зірками", українська хореографиня Олена Шоптенко опинилася в лікарні.

На сторінці в Instagram танцівниця поділилася шокуючими кадрами, на яких стоїть на костиллях. Як розповіла Шоптенко, з нею трапився нещасний випадок.

"Я відчувала, що давно варто було трошки сповільнити темп. Тепер у мене просто немає шансу цього не зробити. Через нещасний випадок дві розірвані зв'язки колінного суглоба з чотирьох і операція за кілька днів. Після – реабілітація два місяці", – розповіла Шоптенко.

Також артистка зазначила, що протягом найближчих двох місяців вона не зможе проводити заняття та майстер-класи. Проте до складної ситуації, що склалася, танцівниця ставиться філософськи і сприймає як можливість нарешті зробити те, на що ніколи не вистачало часу:

"І в знову переконуюся, що найцінніше – це здоров'я і люди. Я безмежно вдячна близьким і друзям за підтримку, навіть просто слова здатні лікувати. Висновок: слухати себе і своє тіло – це навичка, яку бажано набути якомога раніше, інакше буде бити по найболючішому", – додала Шоптенко.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях

В перші години після публікації в коментарях Олену підтримали багато представників українського шоу-бізнесу. Серед них, зокрема, фронтвумен групи "The Hardkiss" Юлія Саніна, акторка Ольга Сумська, шоумен Слава Дьомін, акторка "Дизель шоу" Вікторія Булітко, співачка Віра Кекелія та інші.

"Я тебе дуже добре розумію. Тримайся! Бажаю відновитись як найшвидше", – переможець шостого сезону "Танці з зірками", хореограф Євген Кот.
"Обіймаю тебе міцно, тримайся! Одужуй якнайшвидше", – співачка Світлана Тарабарова.
"Промені любові тобі! Хай все відновиться якнайшвидше", – акторка, телеведуча Даша Трегубова.

Нагадаємо, що з початком повномасштабної війни Олена Шоптенко разом з 5-річним сином виїхала до Австрії. Раніше артистка ділилася, як вони з хлопчиком активно проводять час у місцевому парку в комуні Лаксенбург.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш Телеграм канал та тік ток. Почуємся.


                         



Коментарі