Без категорії
Подобається

Це розчулило всіх! Україна – майбутнього: очима ЗСУ. Переможемо!

26/05/2023
Це розчулило всіх! Україна – майбутнього: очима ЗСУ. Переможемо!

Слава Україні! Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на наш ютуб канал, ставте лайки та обовязково коментуйте, а також не забувайте про телеграм, посилання у шапці профілю

Командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош. Поділився на своїй сторінці у Facebook думками про те, якою він хотів би бачити Україну у майбутньому.

"Для мене Українська Ідея – це Українська Самостійна Соборна Держава – держава української нації на українській землі, в якій всім її громадянам, незалежно від національності, буде забезпечено свободу, справедливість і добробут…

В моїй Україні, чиновники – обслуговуючий персонал громадян. Держиморди-хабарники мають сидіти у вʼязницях, а не у кріслах.

В моїй Україні, громадянство – це привілей, а не право. Вороги України, колаборанти, пристосуванці – не будуть його мати та впливати на вибір Українців.

В моїй Україні, приватна власність буде священною.

В моїй Україні, кожен Громадянин буде мати право на зброю та її використання для захисту Держави, Свободи, Життя, Власності.

В моїй Україні, поліцейський буде служителем Закону, а не обслуговуючим персоналом будь-кого…

В моїй Україні, причетність до Сил Оборони буде найвищою відзнакою та привілеєм.

В моїй Україні, кожен Громадянин буде почувати себе господарем своєї долі на своїй землі.

За це воюємо. Після Перемоги так і буде!

Слава Україні!

P.S. Вважаю, що дискусія, про майбутнє нашої Держави, вже має мати місце.

Не можна авантюристам і політичним шаромижникам віддати на відкуп майбутнє наших нащадків."

В кінці жартівливо додає "До влади – не збираюсь."

Підписуйтесь на телеграм – всі новини там, а ми продовжуємо

Нагадуємо, що в ексклюзивному інтерв'ю кореспонденту ТСН Дмитро Ярош розповів, чи закінчиться війна цього року і що буде в разі негативного сценарію

"Думаю, що у нас є шанс закінчити [війну] до кінця року. Не факт, що він нам на 100% випаде, але при тому всьому цей шанс є, і ми можемо це зробити", – сказав Дмитро Ярош.

За словами військового, якщо цього не відбудеться до кінця року, Україні загрожує затяжний конфлікт низькою інтенсивності, як було на Донбасі.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі