Військові
Подобається

ШОК! Залужний приголомшив. Сліз не стримати, як чуттєво

03/02/2023
ШОК! Залужний приголомшив. Сліз не стримати, як чуттєво

Слава Україні! Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на наш ютуб канал, ставте лайки та обов’язково коментуйте, а також не забувайте про телеграм =, посилання у шапці профілю

 

Залужний зустрівся з юним художником, який збирає кошти на ЗСУ, продаючи власні картини. Хлопець, що малює картини та збирає кошти на ЗСУ  із Бердянська Максимом Бровченком. Попри наявність розладів аутичного спектра, хлопець збирає десятки тисяч гривень для української армії, продаючи власні картини. 

Про зустріч із Головнокомандувачем юний митець повідомив у Facebook, опублікувавши фото з Залужним. Він наголосив, що почувався у безпеці поруч із генералом, а віра хлопця у перемогу України після цієї зустрічі зміцнилася.

"Моя віра в Перемогу зміцнилась і я зрозумів, що означає вирости і стати чоловіком. Це бути таким же міцним, сильним, сміливим, справедливим як Він! Те, що я бачив і відчував – це точна впевненість в майбутнє для України! Воно в нас є! В нас є завтра завдяки їм! Президент, Головнокомандувач, Перша Леді – це люди, яких дав нашій Україні Бог, щоб було у всієї Країни майбутнє!" – написав Максим після зустрічі.

Подарував Залужному картину, на якій намалював українських військових, які збивають російські ракети та передав листи від своїх друзів Сергія і Крістіни.

Разом із мамою Максим евакуювався з окупованого Бердянська на початку повномасштабного російського вторгнення. Хлопець має розлад аутичного спектру, проте його картини на космічну тематику вражають фахівців, через що Максима називають "українським Пікассо".

Від початку війни юний художник продає свої роботи та передає гроші на потреби ЗСУ. Він вже заробив для військових десятки тисяч гривень і навіть отримав нагороду від президента за допомогу ЗСУ.

Раніше Залужний здійснив мрію сина зниклого без вісти військовослужбовця.  Іван з Черкас написав листа до Святого Миколая – і одне з його бажань здійснилося.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.

 


                         



Коментарі