Без категорії
Подобається

Ангела Меркель спровокувала “путінську спецоперацію”! Що буде далі? Деталі!

09/12/2022
Ангела Меркель  спровокувала “путінську спецоперацію”! Що буде далі? Деталі!

Слава Україні! Корупція.Інфо Ексклюзив – перші про головне. Підписуйтесь на наш телеграм-канал. Ставайте спонсорами на ютубі – кнопка та посилання під відео.


Ангела Меркель відіграла дуже велику роль у тому, що Кремль розпочав війну проти України, впевнений Олексій Арестович.

Ангела Меркель за десятиліття перебування на посаді канцлера Німеччини зробила низку катастрофічних помилок у відносинах із Москвою. І їх результатом сьогодні є кровопролитна війна РФ проти України. З такою відвертою заявою виступив радник Офісу українського президента Олексій Арестович в ефірі Марка Фейгіна ввечері 8 грудня.

Він запевнив, що Меркель не поважає. На його думку, саме колишня канцлер виростила в особі Володимира Путіна "чудовисько", яке сьогодні тероризує Україну та погрожує стерти в пилюку весь світ. 

"Вона виростила Путіна як фігуру трохи більше, ніж повністю… Випихала Грузію та Україну з НАТО, блокувала нам дорогу. Примушувала нас знімати вишиванку та мити нею у передпокоях Кремля, коли "Мінськ" та "Мінськ-2" нам нав'язувала, крутила нам руки , виправдовувала Путіна в його нескінченних злочинах … "Північні потоки" за кого були організовані? Адже вони були головною умовою, після якої Путін зважився почати війну в Україні: у нього був резервний шлях постачання газом Німеччини. Вона все це робила. що зараз переживають німці, ми, Європа, 70% її творчість є політичною. Вона дуже конкретно вклалася", – розповів Арестович.

 Звинуватив він Меркель також у тому, що та послабила німецьку армію та спецслужби та посадила німецьку промисловість на російську газову голку. "Ці її часткові напіввиправдання з натяками не канають. У нас діти вмирають щодня… Коли вона це визнає, я буду вважати її великим політиком, який наробив страшних помилок і зумів їх визнати, як Штайнмаєр", – констатував радник.


Раніше Ангела Меркель заявила, що війна РФ проти України закінчиться за столом переговорів.
Ексканцлерці різко відповів секретар РНБО Олексій Данілов. Він нагадав, що "Мінські угоди", у створенні яких брала участь Меркель, не привели до миру. Данілов сказав, що  Україні не потрібен стіл для переговорів з РФ, адже капітуляцію агресора можна прийняти і стоячи.


На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок. Наш Телеграм канал та сторінки інстаграм та фейсбук. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі