Без категорії
Подобається

Терміново евакуюйтесь! Окупанти продовжують обстріл Донецьку: загинули люди!

22/09/2022
Терміново евакуюйтесь! Окупанти продовжують обстріл Донецьку: загинули люди!

 

Тактика не змінюється. окупанти продовжують обстрілювати Донецьк і звинувачувати ЗСУ.

22 вересня вкотре відбувся обстріл Донецьку, а саме місцевого Критого ринку. На місці події є жертви. Очевидці стверджують, що є загиблі та ті, хто отримав травми різних ступенів тяжкості. В подробицях один з ворожих снарядів потрапив до автобуса, а голова окупаційної адміністрації повідомляє, що 5 людей загинули.

Тим часом у соціальних мережах вже почали ширити різні відео з місця події. Такі дії російської влади можна прив’язати лише до майбутнього псевдореферендума.
Адже для того аби люди згодились туди прийти і підтримати керівництво росії, потрібно спочатку залякати. Добровільно місцеві відмовляються приймати у цій “події” участь.


Як пояснив блогер Денис Казанський, росія в традиційному для себе стилі створює відповідне інформаційне тло для мобілізації та "псевдореферендумів".

Методи з 1999 року у путіна не змінюються. У мене немає сумнівів, що зараз росіяни будуть так само бити по Херсону, Енергодару, Луганську та іншим окупованим містам. Порада людям, які там живуть – на вулицю у ці дні краще не виходити, по можливості – кудись поїхати”, – сказав він.

Що відомо про вибух у Донецьку
У Донецьку 22 вересня обстріляли Критий ринок, один з ворожих снарядів потрапив до автобуса. Голова окупаційної адміністрації повідомляє, що 5 людей загинули.

Тим часом проросійська влада звинуватила в обстрілі українських військових. Крім того, у Донецьку зафіксували "приліт" у районі міської адміністрації на вулиці Артема. Під обстрілами перебувають Кіровський, Ворошиловський та Куйбишевський райони.

Нагадаємо, що представники псевдореспубліки Луганщини планують "референдуми" для приєднання до росії.
За даними росЗМІ так звана "громадська палата" квазіреспубліки на Луганщині звернулася до свого ватажка з ініціативою негайно провести "референдум" про "визнання їх суб'єктом росії".

На думку ворогів це має убезпечити так звану "республіку". Також в традиційній для російської пропаганди брехливій манері вони заявили, що це має "відкрити нові можливості на шляху до мирного життя"


                         



Коментарі